Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care speră să devină selecţionerul României: ”Normal că visezi la echipa naţională” | EXCLUSIV

Antrenorul din Liga 1 care speră să devină selecţionerul României: ”Normal că visezi la echipa naţională” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Deşi este antrenor de mai puţin de un an, Andrei Prepeliţă recunoaşte că visează să ajungă pe banca echipei naţionale.

Andrei Prepeliţă a devenit antrenorul lui FC Argeş din necesitate, dar a reuşit o superperformanţă alături de echipa sa. Din favorită la retrogrdare, fostul internaţional român a transformat formaţia piteşteană în candidată la play-off.

Alături de Mihai Ianovschi, fostul mijlocaş central a preluat-o pe FC Argeş la mijlocul ultimului sezon şi a ridicat echipa de pe ultimul loc la câteva puncte de play-off.

În actuala stagiune, după un început mai slab, echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a reuşit să lege o serie de nouă meciuri fără înfrângere şi să se apropie iar de play-off.

FCSB a fost echipa ce a încheiat parcursul bun al celor de la Argeş, însă echipa mai are jumătate de sezon regular de a recupera diferenţa de puncte până la primele şase locuri.

La momentul actual, Andrei Prepeliţă învaţă pentru licenţa A, ca apoi să încerce să obţină PRO, după ce a avut probleme în legătură cu lipsa carnetului de antrenor.

Antrenorul din Liga 1 care speră să devină selecţionerul României

Deşi acum nu are şanse realiste de a fi considerat pentru postul de selecţioner, fostul ”tricolor” a recuoscut că visează să stea pe banca României într-o zi.

După meciul cu Armenia, naţionala a început să crească, păcat pentru acest meci cu Islanda de la Bucureşti, că ne-am creat ocazii, dar nu am fost clari în execuţii.

Îmi pare rău că la un baraj se poate întâmpla orice.  Din punctul meu de vedere ei au făcut tot ce au putut  să ajungă la baraj.

Echipa a arătat bine în mandatul lui, a încercat să schimbe chiar dacă la un moment dat a vrut să joace mult prea ofensiv pentru posibilităţile noastre şi şi-a dat seama.

A echilibra jocul. (n.r. visezi să antrenezi naţionala?) E ca şi când te apuci de fotbal. Normal că visezi la echipa naţională

Am obţinut licenţa B, sunt la licenţa A, apoi merg la PRO, pentru mine e important că antrenez la vârsta mea”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare