Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat-o jucătorii pe glume după plecarea lui Edi Iordănescu? Gigi Becali: ”M-au întrebat când îl aduc pe Alex Ferguson”

Au dat-o jucătorii pe glume după plecarea lui Edi Iordănescu? Gigi Becali: ”M-au întrebat când îl aduc pe Alex Ferguson”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a negat că jucătorii ar fi plâns când Edi Iordănescu a venit în vestiar pentru a-şi lua rămas bun. Ba dimpotrivă.

Luni dimineaţa, Edi Iordănescu a mers în cantonamentul din Berceni pentru a-şi la rămas bun de la jucători. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a spus după întâlnire că a fost un moment greu şi emoţionant, deoarece s-a ataşat de ei.

Gheorghe Mustaţă a plusat şi a afirmat că jucătorii au izbucnit în lacrimi în momentul despărţirii de antrenor. Gigi Becali neagă însă că jucătorii ar fi fost afectaţi.

Gigi Becali neagă faptul că jucătorii ar fi plând după Edi Iordănescu: ”Cum să plângă dacă ei glumeau?”

Patronul FCSB spune că a vorbit cu jucătorii imediat după ce Edi Iordănescu a plecat din cantonamentul din Berceni. Gigi Becali spune că starea lor era bună şi că nu păreau marcaţi de plecare antrenorului.

Ba dimpotrivă. Gigi Becali susţine că jucătorii erau puşi pe glume şi că l-au întrebat când vine Alex Ferguson la FCSB. Gluma ar fi fost făcută în momentul în care Becali i-ar fi întrebat pe cine să aducă antrenor:

”Du-te, bă, de aici cu plânsul jucătorilor. Eu când am vorbit cu ei râdeau. Nu râdeau de cineva. Jucătorii spuneau: ”domnule, când vine Ferguson?” Adică glumeau. Dacă plângeau, cum făceau glume?

Eu nu avem antrenor şi mă mai consult cu ei. Şi atunci ei au glumit: ”domnule, când vine Ferguson?” (Ironic, despre faptul că jucătorii ar fi plâns) Bine, mă, am fost eu după aia pe acolo şi am dat cu mopul să şterg lacrimile de pe jos”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare