Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care vorbeşte cu elevii săi prin Google Translate: ”Recunosc, îl mai chinuim din când în când”

Antrenorul din Liga 1 care vorbeşte cu elevii săi prin Google Translate: ”Recunosc, îl mai chinuim din când în când”

Superliga

Comentarii

Costel Enache a preluat Astra Giurgiu după o experienţă reuşită la FC Botoşani. La gruparea patronată de Ioan Nicolae, Enache are mulţi jucători străini, iar în conferinţa de presă dinaintea partidei cu FC Hermannstadt a recunoscut că foloseşte şi câteva metode inedite de comunicare cu ei.

Astra joacă în următoarea rundă cu FC Hermannstadt, la Giurgiu. O victorie o poate apropia decisiv pe gruparea pregătită de Costel Enache de un loc în play-off-ul Ligii 1: ”Un joc cu o foarte mare miză din punctul nostru de vedere, dar la fel şi pentru adversar. Cred că e un meci destul de delicat, Hermannstadt e într-un moment bun, am văzut ultimele lor 3 meciuri, cu echipe cu pretenţii în campionatul nostru” a explicat antrenorul Costel Enache.

”Am văzut şi declaraţiile adversarului, am văzut care sunt obiectivele lor, chiar e o echipă care arată bine.Încă depindem de rezultatele celorlalte competitoare şi atunci e foarte important să nu stăm la jocul destinului şi să ne asigurăm noi, cu propriile forţe, cu abilităţile proprii, ceea ce ne-am propus” a mai completat tehnicianul Astrei.

La formaţia giurgiuveană evoluează mulţi fotbalişti străini, iar Enache recunoaşte că are o misiune dificilă. Antrenorul Astrei admite că metodele de comunicare nu sunt cele mai simple şi că uneori apelează chiar şi la Google Translate pentru a se înţelege cu elevii săi: ”Majoritatea înţeleg binişor limba română, mai chinuim puţin engleza, mai chinuim Google translate pentru franceză, dar important e că ajungem la un numitor comun” a adăugat Enache.

Alibec are parte de un început excelent de an, iar Enache a remarcat şi el asta. Totuşi fostul tehnician de la FC Botoşani, chiar dacă a fost lăudat de presă pentru aportul pe care îl are în schimbarea jucătorului său vedetă, nu vrea să discute prea mult despre acest subiect: ”Mie mi-e foarte greu să mă compar cu cineva. Nu că nu aş avea modele sau mi-ar displace lucrul ăsta. Sunt încă în formare, eu nu am făcut absolut nimic special în relaţia cu Denis Alibec sau cu vreunul dintre jucători. Cred că este un secret dar e la el şi cred că el vă poate da răspunsul. Eu nu ştiu ce să zic” a explicat Enache.

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare