Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol a fost surprins de jocul Farului: ”E o echipă importantă”

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol a fost surprins de jocul Farului: ”E o echipă importantă”
Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol a fost surprins de jocul Farului: ”E o echipă importantă”

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12 Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0.

Roberto Bordin, antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, a vorbit despre înfrângerea de azi şi a avut cuvinte de laudă pentru echipa lui Gică Hagi.

”A fost un meci foarte disputat pentru ambele echipe. În primul timp foate echilibnrat. Echipa merita egalul, portarul a apărat de câteva ori foarte bine. Dar ăsta este fotbalul.

Echipa mea a jucat bine, trebuie să fie mai curajoasă, dar am creat 4-5 situatii importante, puteam să marcăm. La final era mai bine 1-1 pentru că am creat mult, am reactionat bine. 

Ştiam că Farul e o echipă importantă, a caştigat campionatul cu multe echipe importante”, a declarat Bordin. 

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

Echipele care au evoluat:

  • FARUL: Aioani - Kiki, M. Popescu, K. Boli, Borza (Sali 70) - Artean, Nedelcu, T. Băluţă (Diogo Queiros 58) – Mazilu (D. Sîrbu 70), Rivaldinho (Borgnino 58), Alibec (Marins 84). ANTRENOR: Gheorghe Hagi.
  • Sheriff Tiraspol: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis (Djibo 89) – Talal (Badolo 64), Kyabou(Ademo 64), Joao Paulo Fernandes - Luvannor, Mbekeli (Paiva 72). ANTRENOR: Roberto Bordin.

Cartonaşe galbene: Kiki 10, Mazilu 33, T. Băluţă 53 / Kyabou 49, Talal 52, Bueno 56

Arbitri: Sander Van Der Eijk – Joost van Zuilen, Dyon Fikkert – Marc Nagtegaal (toţi din Ţările de Jos)

Arbitri VAR: Rob Dieperink – Erwin Blank (ambii din Ţările de Jos)

Afla mai multe despre: roberto bordinsheriff tiraspolfarulliga campionilor 

viewscnt
Articole similare