Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-BOMBĂ! Haaland schimbă echipa după doar câteva luni şi semnează cu un gigant al Europei. Cât încasează Dortmund

Anunţ-BOMBĂ! Haaland schimbă echipa după doar câteva luni şi semnează cu un gigant al Europei. Cât încasează Dortmundgalerie foto

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Braut Haaland ar putea ajunge în vara viitoare la Real Madrid.

De doar câteva meciuri a avut nevoie Erling Braut Haaland pentru a-i convinge pe cei de la Real Madrid că s-au înşelat când nu au insistat pentru transferul său.

130 de milioane de euro pentru Haaland! Real Madrid e gata să facă un transfer de vis

Cotat deja la 60 de milioane de euro, puştiul minune în vârstă de 19 ani are 8 goluri în 5 meciuri pentru Borussia în Bundesliga şi a reuşit o "dublă" contra lui PSG în Champions League. A fost suficient pentru Real Madrid.

Florentino Perez l-a transformat în obiectiv pentru vara acestui an, iar conform presei spaniole, gigantul din Capitala Spaniei este gata să plătească 90 de milioane de euro pentru vârful norvegian. În tranzacţie ar urma să intre şi Luka Jovic, fotbalist achiziţionat vara trecută de madrileni şi care în prezent este cotat la 40 de milioane de euro. In total: 130 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland la Real Madrid, acolo unde ar putea evolua alături de conaţionalul său, Martin Odegaard.

Erling Haaland, la doar 19 ani, are un sezon magistral. În actuala ediţie a Champions League, atacantul norvegian a marcat mai multe goluri decât au făcut-o Barcelona, Atalanta, Atletico Madrid şi Valencia, dintre echipele calificate în optimi.

Haaland a fost transferat la Borussia Dortmund de la Salzburg, după ce formaţia germană i-a achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 20 de milioane de euro. Nemţii pot obţine după doar câteva meciuri o sumă de 6 ori mai mare şi l-ar primi la schimb şi pe Jovic, jucător de care Borussia a fost foarte interesată în finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare