Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ uriaş pentru FCSB! Gigi Becali vrea să dea lovitura iernii! Cine e omul care vine special să ia titlul în Liga I

Anunţ uriaş pentru FCSB! Gigi Becali vrea să dea lovitura iernii! Cine e omul care vine special să ia titlul în Liga I

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e speriat de gândul că ar putea bifa al patrulea an consecutiv pe poziţia a doua şi vrea să facă o campanie de achiziţii spectaculoasă în această iarnă. Patronul roş-albaştrilor e nemulţumit de mai mulţi oameni din lotul lui Nicolae Dică şi vrea s-o întărească rapid pe FCSB.

Cum postul lui Nicolae Dică a fost asigurat şi reasigurat de Becali de mai multe ori pe parcursul acestui sezon, este de aşteptat ca ”Nick” să rămână la echipă până la finalul sezonului. Tehnicianul va fi demis doar în cazul în care nu va reuşi să se menţină aproape de CFR în timpul playoff-ului şi va pericilita şansele la titlu.

Telekom Sport a aflat că Becali negociază, în mare secret, patru transferuri uriaşe. Discuţiile se poartă de mai bine de o lună, iar mutările s-ar putea concretiza în luna ianuarie. Patronul FCSB-ului e interesat însă în mod special de un singur fotbalist: Andrei Ivan.

Îl cunoaşte din duelurile din Liga I, l-a vrut şi cu alte ocazii, iar acum a avut ocazia să-l vadă chiar în meciurile dintre FCSB şi Rapid Viena, iar Gigi Becali s-a convins că Andrei Ivan merită o investiţie serioasă. Ivan ar dinamiza atacul roş-albaştrilor şi ar putea juca pe absolut toate poziţiile din ofensivă.

TOATE DETALIILE FINANCIARE

Ivan este împrumutat la Rapid Viena de la Krasnodar, iar austriecii trebuie să plătească un milion de euro dacă vor transferul definitiv. Dacă nu vor activa clauza de cumpărare în această iarnă, atunci Kuban poate negocia cu alt club vânzarea lui Ivan, iar FCSB e gata să plătească două milioane de euro, atât cât cer ruşii.

Mai mult, Becali îi va rezilia contractul lui Raul Rusescu pentru a-i face loc lui Ivan. Rusescu are un salariu de 20.000 de euro pe lună, iar pentru Ivan se pregăteşte cel mai mare salariu de la FCSB. 30.000 de euro pe lună va încasa Andrei Ivan dacă va decide să vină la FCSB.

DOI JUCĂTORI DE LA HAGI

Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie, Becali e hotărât să rezolve de urgenţă câte un transfer pe fiecare compartiment. Un portar, un fundaş, un mijlocaş central şi un vârf sunt oamenii care vor sosi încă din ianuarie. Mijlocaşii vin de la Hagi.

Vână şi Tudor Băluţă sunt oamenii pe care Becali vrea să-i ia încă de acum de la Viitorul. S-au purtat deja discuţii cu Hagi, iar Regele are o singură dilemă. Nu ar vrea să-şi cedeze doi oameni de bază înainte de a fi sigur că prinde playoff-ul. Rămâne doar ca Becali să ridice preţurile pentru cei doi jucători, iar suma totală ar putea ajunge chiar la 2 milioane de euro.

PORTARUL E DE LA ASTRA

Bălgrădean avea nişte mişcări incredibile când a venit, era ca o maimuţă, nu-i dădeai gol. Acum nu mai e aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat”, a reacţionat Becali. Prima critică publică pentru ”Pufi” ascunde negocierile cu Iliev, aşa cum Telekom Sport a anunţat deja.

Bulgarul este în ultimele şase luni de contract şi şi-a dat acordul pentru a veni la FCSB. Roş-albaştrii negociază acum cu Astra pentru ca mutarea să se facă încă din luna ianuarie.

Afla mai multe despre: becaliivanfcsbtransferliga campionilor 

viewscnt
Articole similare