Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul Borussiei Dortmund cu privire la viitorul lui Erling Haaland: ”Avem planuri pentru sezonul viitor”

Anunţul Borussiei Dortmund cu privire la viitorul lui Erling Haaland: ”Avem planuri pentru sezonul viitor”

Borussia Dortmund

Comentarii

Presa internaţională a scris recent despre o posibilă trecere a lui Haaland la Chelsea.

După ce s-a aflat că norvegianul Erling Haaland nu s-a prezentat la antrenamentele formaţiei Borussia Dortmund, viitorul directorul sportiv, Sebastian Kehl, a acordat o declaraţie pentru Sky De în care a încercat să clarifice lucrurile în privinţa viitorului atacantului norvegian:

”Haaland la Chelsea? Am citit şi eu, dar pentru noi nimic nu s-a schimbat. Avem planuri pentru sezonul viitor şi aceste planuri îl includ pe Erling. Agentul său, dar şi jucătorul sunt perfect conştienţi de asta. Îl aşteptăm la antrenamente în această săptămână” a mărturisit Kehl.

Haaland, dorit de toate cluburile mari din Europa

Unul dintre cei mai râvniţi jucători din fotbalul mondial, Erling Haaland este pe lista mai multor cluburi din fotbalul mare, printre care Chelsea, Real Madrid, FC Barcelona, Bayern Munchen, Manchester United şi Manchester City.

Presa engleză a scris recent că Chelsea vinde trei fotbalişti pentru a face rost de cele 175 de milioane de euro pe care ar trebui să le plătească celor de la Borussia Dortmund pentru atacantul norvegian.

Erling Haaland (20 de ani) a ajuns la Borussia Dortmund în 2020 şi a marcat de 57 de ori în 59 de meciuri. Înainte de Borussia, Haaland a mai jucat pentru Bryne, Molde şi Red Bull Salzburg. În Austria, Haaland a punctat de 29 de ori în 27 de meciuri, apoi a semnat cu Borussia Dortmund. În acest an, agentul fotbalistului, Mino Raiola, a avut întâlniri atât cu FC Barcelona, cât şi cu Real Madrid în privinţa unui potenţial transfer. Raiola a confirmat ulterior că Borussia Dortmund nu vrea să-l vândă în această vară pe Erling Haaland.

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare