Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Gigi Becali despre revenirea lui Romario Benzar la FCSB. Internaţionalul român, OUT de la Lecce

Anunţul făcut de Gigi Becali despre revenirea lui Romario Benzar la FCSB. Internaţionalul român, OUT de la Lecce

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunţat că fundaşul Romario Benzar are uşa deschisă să revină la vicecampioana actuală a Ligii 1.

Internaţionalul român nu mai face parte din planurile celor de la Lecce, după ce a dezamăgit în prima parte a sezonului competiţional, iar conducerea grupării din Serie B a anunţat că îi caută o variantă de împrumut. 

Gigi Becali a mărturisit că l-ar primi înapoi cu braţele deschise pe fundaş: "Da! Oricând poate să vină la noi Benzar!", a spus Gigi Becali, la Pro-X.

Lecce a anunţat plecarea lui Romario Benzar

Romario Benzar, fostul fundaş al echipei FCSB, va fi împrumutat de Lecce în această iarnă, a anunţat clubul italian.

Anunţul a fost făcut de Mauro Meluso, directorul sportiv al grupării din Serie A, care în acest moment se caută o variantă de împrumut atât pentru român, cât şi pentru mijlocaşul congolez Giannelli Imbula.

"Atât Imbula, cât şi Benzar au avut probleme de adaptare. Părerea mea despre ei rămâne neschimbată, dar nu s-au acomodat şi este normal pentru ei să schimbe aerul. Vom încerca să găsim variante de împrumut potrivite pentru ei", a declarat Mauro Meluso, directorul sportiv al clubului Lecce, pentru presa italiană.

Fundaşul român a fost transferat de Lecce de la FCSB, vara trecută, dar a dezamăgit în rarele apariţii avute în prima parte a sezonului. Romario Benzar a strâns 155 de minute pentru echipa italiană, pe parcursul a patru partide, dintre care trei în Serie A şi una în Cupa Italiei.

Lecce a pierdut toate cele patru meciuri în care internaţionalul român a jucat: 4-0 cu Inter, în deplasare; 1-0 cu Hellas Verona, acasă; 1-4 cu Napoli, acasă, şi 5-1 cu SPAL, în deplasare.

Afla mai multe despre: benzar 

viewscnt
Articole similare