Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trebui Gigi Becali să renunţe la jucătorii săi pentru echipa naţională? ”Dacă aş fi conducător, i-aş lăsa la Jocurile Olimpice” | EXCLUSIV

Ar trebui Gigi Becali să renunţe la jucătorii săi pentru echipa naţională? ”Dacă aş fi conducător, i-aş lăsa la Jocurile Olimpice” | EXCLUSIV
Comentarii

Gigi Becali anunţa că nu le va permite jucătorilor săi să facă deplasarea la Jocurile Olimpice cu echipa U23 a României, întrucât acestea au loc în timpul sezonului competiţional.

Jocurile Olimpice vor avea între 23 iulie şi 8 august, date ce coincid cu sezonul competiţional de fotbal, la nivel de club. Astfel, conducătorii mai multor formaţii din România sunt reticenţi să le permită jucătorilor să facă deplasarea şi să îşi slăbească astfel lotul.

Printre cei mai critici dintre şefii formaţiilor din Liga 1 este Gigi Becali, care anunţa că nu le va permite jucătorilor săi să participe la Jocurile Olimpice. Latifundiarul ataca dur FRF-ul, forul condus de Burleanu dorind fotbaliştii FCSB-ului la Olimpiadă, spre numulţumirea finanţatorului echipei.

Ar trebui Gigi Becali să renunţe la jucătorii săi pentru echipa naţională?

Însă, Adrian Mihalcea este de părere că jucătorilor ar trebui să li se permită să participe la Jocuri. Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo vede turneul final ca o oportunitate de necrezut pentru jucătorii români, întrucât selecţionata noastră nu pare a avea şanse realiste de a prinde vreun European sau Mondial în viitorul apropiat.

”Este un moment foarte bun pentru ei să îşi demonstreze valoarea, chiar şi în meciurile amicale (n.r. cu Georgia şi Anglia). Dacă ar fi fost meciuri oficiale, nu ar fi convocat lotul acesta. Plus că există şi participarea la Jocurile Olimpice.

În orice moment pot fi ei unii dintre cei convocaţi. Eu, dacă fi fost jucător, mi-aş fi dorit enorm să particip, te întâlneşti rar cu o asemenea oportunitate. E o competiţie care nu e foarte mediatizată, dar e o Olimpiadă, adică va rămâne pentru totdeauna în CV o participare.

Eu, dacă aş fi conducător, i-aş lăsa, pentru simplul fapt că şansa aceasta nu poate să vină în fiecare an. Nu avem o generaţie solidă şi cu jucători în campionate importante, care să ne ducă încă la un turneu final. Lucrul acesta s-a văzut şi în preliminarii”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Mai mulţi jucători şi-au exprimat public dorinţa de a li se permite patriciparea, printre care Andrei Vlad, de la FCSB şi Ricardo Grigore, de la Dinamo.

VIDEO | Interviu cu Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al echipei naţionale

Afla mai multe despre: echipa naţionalăadrian mihalceagigi becaliromâniajocurile olimpiceromânia olimpiadă fotbal 

viewscnt
Articole similare