Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal i-a găsit înlocuitor lui Unai Emery. A mai antrenat în Premier League şi are clauză de reziliere de 3 milioane de euro

Arsenal i-a găsit înlocuitor lui Unai Emery. A mai antrenat în Premier League şi are clauză de reziliere de 3 milioane de euro

Arsenal

Comentarii

Arsenal l-a demis în luna noiembrie pe Unai Emery, iar de atunci, pe banca "tunarilor" este antrenor interimar Freddie Ljungberg, fostul jucător al lui Arsenal. Oficialii grupării londoneze însă nu au de gând să îl păstreze pe suedez şi au găsit deja un înlocuitor.

Cotidianul francez L'Equipe scrie că Paulo Sousa (49 de ani) este aproape de a fi numit noul antrenor al celor de la Arsenal. Francezii, care citează surse din anturajul antrenorului de la Bordeaux, susţin că acesta este în negocieri cu gruparea din Premier League. 

Sousa, care a semnat cu Bordeaux în luna martie un contract valabil trei ani şi jumătate, are o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro, potrivit sursei menţionate anterior. El nu ar fi la prima aventură în Anglia, după ce în trecut le-a mai antrenat pe Queens Park Rangers (2008-2009), Swansea City (2009-2010) şi Leicester City (2010), însă nu a impresionat la niciuna dintre echipe. De-a lungul timpului, el a mai antrenat în Ungaria, la Videoton, în Israel, la Maccabi Tel Aviv sau în China, la Tianjin Quanjian. 

Cea mai prolifică perioadă pentru a antrenor a fost la Fiorentina, unde a stat două sezoane. 

Afla mai multe despre: paulo sousaarsenal 

viewscnt
Articole similare