Experiențe împreună.
You are here:

AS Roma ar fi oferit 16 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Câţi bani cer cei de la Rangers

AS Roma ar fi oferit 16 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Câţi bani cer cei de la Rangers

Stranieri

Comentarii

AS Roma ar fi făcut o ofertă de 16 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi. Rangers vrea însă mai mulţi bani.

Ianis Hagi ar putea prinde cel mai important transfer din cariera sa. Presa din Italia susţine că fiul lui Gică Hagi este dorit de Jose Mourinho la AS Roma.

Ianis Hagi a avut în acest sezon 7 apariţii pentru Rangers, timp în care a reuşit două goluri şi două assist-uri.

16 milioane de euro oferite de AS Roma pentru Ianis Hagi. Câţi bani vrea Rangers

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers, în vara lui 2020, după ce din ianuarie 2020 fusese împrumutat de la Genk, unde tânărul internaţional român n-a primit prea multe şanse.

Acum, Rangers ar putea realiza un profit destul de consistent. Sport.ro scrie că AS Roma a făcut deja o primă ofertă pentru transferul lui Ianis Hagi, în valoare de 16 milioane de euro.

Însă şefii echipei scoţiene simt că ar putea obţine mai mulţi bani. Rangers a cerut 22 de milioane de euro, dar sunt şanse destul de mari ca afacerea să se încheie în jurul a 18-20 de milioane de euro.

Dacă această mutare s-ar realiza, Ianis Hagi ar deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers. În acest moment, acest record este deţinut de transferul lui Giovanni van Bronckhorst la Arsenal, în iulie 2001, care a costat 13,5 milioane de euro.

De asemenea, Ianis Hagi ar deveni unul dintre cei mai scumpi jucători român transferaţi vreodată, după Adi Mutu (19 de milioane de euro, de la Parma la Chelsea) şi Cristi Chivu (18 milioane de euro, de la Ajax la AS Roma).

Ianis Hagi este unul dintre cele mai importante transferuri făcute de Rangers în ultimii ani. Mijlocaşul de 22 de ani a adunat până acum 65 de apariţii, timp în care a marcat 13 goluri şi a reuşit 19 assist-uri.

Doar la Farul Constanţa (fostă Viitorul) are cifre mai bune, dar obţinute într-un număr mai mare de meciuri: 92 de apariţii, 24 de goluri şi 14 assist-uri.

viewscnt
Articole similare