Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi Jr., transferul carierei? AS Roma ar fi plătit o sumă foarte mare de bani pentru a-l lua de la Rangers

Hagi Jr., transferul carierei? AS Roma ar fi plătit o sumă foarte mare de bani pentru a-l lua de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (23 de ani) ar urma să prindă transferul carierei în perioada de marcato din iarnă. AS Roma, echipa lui Jose Mourinho, îl vrea pe fiul "Regelui" şi mutarea ar fi deja aproape făcută. Hagi Jr. joacă la Rangers şi o face bine, după ce tocmai a oferit o pasă de gol în ultimul meci de campionat, 2-0 cu Livingston.

Hagi Jr., transferul carierei? AS Roma ar fi plătit o sumă foarte mare de bani pentru a-l lua de la Rangers

După un sezon bun, cel trecut, la Rangers şi un început bun de stagiune cu echipa lui Steven Gerrard, Ianis Hagi ar putea prinde transferul carierei. Potrivit sport.ro, AS Roma şi-a asigurat deja serviciile lui Ianis Hagi, pe care ar fi plătit 20 de milioane de euro.

Ianis Hagi l-a impresionat pe Jose Mourinho, care de la venirea sa pe Olimpico a cheltuit aproape 98 de milioane de euro pentru transferuri. Până acum, AS Roma i-a transferat pe Tammy Abraham, Rui Patricio, Roger Ibanez şi Matias Vina. AS Roma a început ca din tun sezonul în Serie A, sub comanda lui Jose Mourinho. Formaţia din capitala Italiei se află pe locul patru cu 12 puncte după cinci etape, la trei lungi dinstanţă de liderul Napoli.

Despre Iansi Hagi s-a scris, la un moment dat, că ar fi dorit de Lazio, marea rivală din oraş a celor de la AS Roma.

Ianis Hagi a revenit cu pasă de gol în echipa lui Rangers. Românul a oferit un assist în partida câştigată de campioana Scoţiei, 2-0 cu Livingston.

În acest sezon, Ianis Hagi a strâns două goluri şi două pase de gol în şapte meciuri jucate în toate competiţiile cu Rangers. Stagiunea trecută, Hagi Jr. a avut, de asemenea, cifre bune. Fiul "Regelui" a strâns opt goluri şi 15 pase decisive în 45 de partide din toate competiţiile pentru campioana Scoţiei.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagitransferas roma 

viewscnt
Articole similare