Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta fac ca să arăt atât de bine". Una dintre cele mai frumoase românce şi-a dezvăluit secretul: "Îl las pe acest domn să mă surprindă"

"Asta fac ca să arăt atât de bine". Una dintre cele mai frumoase românce şi-a dezvăluit secretul: "Îl las pe acest domn să mă surprindă"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, se pregăteşte pentru finalul unui an excelent.

România va avea din nou o reprezentantă la Jocurile Olimpice în probele de gimnastică ritmică. În vara acestui an, Annaliese Drăgan a obţinut calificarea la competiţia de anul viitor, care va avea loc la Paris.

Astfel, după un nou an de succes pentru gimnastica ritmică românească, preşedintele federaţiei, Irina Deleanu, se pregăteşte să sărbătorească trecerea în 2024.

Cum sărbătoreşte Irina Deleanu

"Revelionul îl voi petrece într-o vinotecă din Bucureşti. La capitolul vinuri, nu ştiu ce vin voi alege. Aştept să mă surprindă domnul somelier.

(n.r. Cum vă menţineţi în formă în această perioadă cu mese copioase?) Reţeta e simplă. Iau multe vitamine, fac mult sport, de două ori pe zi îmi dau cu creme,  dimineaţa şi seara.

A devenit o regulă sa merg periodic la masaj. Nu în ultimul rând, caut să gândesc pozitiv. Niciodată nu-mi încarc sufletul de lucruri negative" , a spus Irina Deleanu pentru orangesport.ro.

Ca sportivă, Irina Deleanu a câştigat tot ce se putea câştiga pe plan naţional. Pe plan internaţional, fosta gimnastă s-a clasat pe locul al şaselea la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992, iar în palmares mai are patru medalii de bronz, la Campionatul Mondial, Campionatul European, Cupa Mondială şi Cupa Europei.

Gimnastica ritmică românească are patru participări olimpice. La JO din 1996, Alina Stoica s-a clasat pe locul 15, iar Dana Carteleanu a încheiat spre finalul clasamentului la individual-compus.

Anterior, în 1992, Irina Deleanu, actuala conducătoare a forului naţional de profil s-a clasat pe locul 6, iar Ancuţa Goia pe locul 16, cele mai bune rezultate ale României la Jocurile Olimpice în această disciplină datând din 1984, atunci când Doina Stăiculescu a fost vicecampioană olimpică, iar Alina Drăgan a fost pe locul 4.

În cele din urmă, în 2016, Ana Luiza Filiorianu a ratat calificarea în finală, după ce s-a clasat pe locul 22, la Jocurile Olimpice de la Rio.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina deleanugimnastica ritmicaromaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare