Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit la Chelsea. Jucătorul revine după o pauză de patru luni

Aşteptarea a luat sfârşit la Chelsea. Jucătorul revine după o pauză de patru luni

Chelsea

Comentarii

O revenire importantă va avea loc în curând în lotul lui Chelsea. Benoit Badiashile (22 de ani) s-a refăcut după accidentare şi este apt de joc.

Veste bună pentru Mauricio Pochettino şi Chelsea

Fundaşul francez Benoit Badiashile va reveni la antrenamentele lui Chelsea după o absenţă de patru luni, a anunţat vineri gruparea londoneză.

Benoit Badiashile lipseşte de pe gazon din luna mai a acestui an, după o accidentare la muşchiul ischio-gambier suferită la antrenament. Ultimul meci în care a evoluat internaţionalul francez a fost cel cu Nottingham Forest, din 13 mai.

E o veste bună pentru Mauricio Pochettino, care se confruntă în acest moment cu o serie de absenţe notabile în apărare: englezii Reece James şi Trevoh Chalobah, dar şi francezul Wesley Fofana.

Dintre jucătorii care au suferit accidentări, este încă incertă situaţia lui Christopher Nkunku. Atacantul francez este aşteptat pe gazon, însă nu mai devreme de luna noiembrie, dacă toate lucrurile merg bine.

Badiashile a fost adus de Chelsea în luna ianuarie a acestui an. Londonezii plăteau aproape 40 de milioane de euro pentru a-l lua de la AS Monaco.

Acesta a bifat 11 meciuri şi a reuşit un gol în tricoul lui Chelsea. Are contract până în 2030 cu formaţia engleză.

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguebenoit badiashile 

viewscnt
Articole similare