Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra a primit o ofertă din străinătate pentru Denis Alibec. Ioan Niculae s-a enervat când a văzut propunerea: ”Mai bine rămâne aici până la vară”

Astra a primit o ofertă din străinătate pentru Denis Alibec. Ioan Niculae s-a enervat când a văzut propunerea: ”Mai bine rămâne aici până la vară”

Superliga

Comentarii

Astra a primit o ofertă de la Legia Varşovia pentru Denis Alibec, însă Ioan Niculae este foarte nemulţumit de suma pe care au propus-o polonezii.

Denis Alibec are în această iarnă ocazia să prindă mult visatul transfer în străinătate. Legia Varşovia este în discuţii să-l cedeze pe Jaroslaw Niezgoda, care are ofertă din MLS şi în schimbul său ar vrea să-l aducă pe Alibec. Ioan Niculae a recunoscut că a primit o ofertă pentru atacantul de 29 de ani, dar este foarte nemulţumit de câţi bani oferă polonezii.

În plus, spune că a fost nemulţumit şi de faptul că cei de la Legia l-au contactat direct pe Alibec, deşi este sub contract cu Astra şi regulamentele internaţionale interzic acest lucru:

”Este o ofertă scrisă pentru Alibec, într-adevăr, dar nu este de el. După părerea mea, pentru că ştiu ce i-au oferit polonezii, el merită măcar dublu. Chiar am vorbit cu el şi i-am zis că ar fi păcat să-şi întrerupă cea mai bună formă sportivă. Mai bine rămâne aici până la vară şi sunt sigur că o să se găsească ceva mult mai bun pentru el [...] Pe mine mă deranjează însă altceva. Polonezii l-au căutat direct pe el, iar el nu este în ultimele şase luni de contract. Am vorbit cu el (n.r. – Alibec) şi mi-a spus asta. I-am zis şi lui că nu e normal aşa ceva”, a declarat Ioan Niculae pentru ProSport.

Potrivit presei din Polonia, Legia ar vrea să ofere în jur de un milion de euro în schimbul lui Alibec. Însă Ioan Niculae şi-ar dori cel puţin două milioane de euro în schimbul său.

Denis Alibec rupe plasele în acest sezon cu Astra

Alibec are parte de un sezon bun la Astra, care aduce aminte de forma pe care a traversat-o în trecut, în 2016, anul în care a câştigat titlul cu Astra şi a jucat în 16-imile Europa League alături de giurgiuveni. În 16 meciuri jucate în acest sezon lângă Dunăre, Denis Alibec a marcat de nouă ori şi a livrat şapte pase de gol în toate competiţiile. Atacantul mai are contract cu Astra până în vara lui 2021, dar speră să prindă o mutare în străinătate cât mai repede.

Farul, Inter, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra şi FCSB sunt echipele pe care le are Denis Alibec în CV

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare