Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra e într-o situaţie critică: „Am rămas într-un picior”. Budescu regretă despărţirea de Alibec

Astra e într-o situaţie critică: „Am rămas într-un picior”. Budescu regretă despărţirea de Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra are cel mai dezastruos început de sezon din istoria recentă. După primele şase etape, giurgiuvenii sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu doar un punct. Mai mult, în săptămâna premergătoare meciului cu FC Voluntari, scor 2-3, Ioan Niculae l-a concediat pe Bogdan Andone şi l-a vândut pe Denis Alibec la Kayserispor.

Un milion de euro a primit Astra pentru transferul lui Alibec la Kayserispor: „Sunt un pic aşa într-un picior dar ne bucurăm pentru el că a reuşit să plece, îşi dorea asta foarte mult şi se vedea şi în jocul lui pentru că nu mai era concentrat aici şi este foarte bine că a plecat. Şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat aici şi e meritul lui să plece la mai bine”, a declarat Constantin Budescu la finalul meciului cu FC Voluntari.

Bogdan Andone a fost dat afară chiar înaintea meciului cu FC Voluntari, al 5-lea pierdut în acest sezon: „Nu ştiu dacă a fost un şoc, nu ştiu dacă asta a fost problema. Din păcate, când nu sunt rezultate antrenorul trebuie să plece dar asta este, nu avem ce face. Suntem şi puţini, mulţi au plecat, suspendaţi, Răduţ a intrat un pic accidentat, eu la fel, am reuşit să duc tot meciul nu ştiu, pentru că în continuare simt dureri”, a adăugat „Budi”.

La Giurgiu este aşteptat să redreseze corabia Edward Iordănescu, antrenor care a mai antrenat-o pe Astra în perioada 2017-2018: „Cu siguranţă este o soluţie bună, îl ştim pe Edi cu toţii, este un antrenor foarte bun şi cu siguranţă ne va ajuta. O să fie această pauză competiţională în care o să facem un cantonament şi sperăm să ieşi, cu bine de acolo şi să venim cu altă faţă”, a completat căpitanul Astrei.

Afla mai multe despre: astrabudescualibec 

viewscnt
Articole similare