Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atromitos, ofertă pentru unul dintre cei mai buni antrenori români: ”Am discutat cu conducerea şi cu patronul”. EXCLUSIV

Atromitos, ofertă pentru unul dintre cei mai buni antrenori români: ”Am discutat cu conducerea şi cu patronul”. EXCLUSIV

Campionate

Comentarii

Atromitos, echipă care i-a transferat pe Dorin Rotariu şi pe Denis Alibec, a făcut o ofertă şi pentru unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români.

Atromitos a avut o primă parte de sezon dezastruoasă, în urma căreia a fost considerată una dintre favoritele la retrogradare.

În această iarnă, şefii clubului au decis să facă însă mai multe schimbări, în speranţa că vor reuşi să menţină echipa în prima ligă a Greciei.

Printre altele, şefii lui Atromitos l-au ofertat pe unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români.

Antrenorul român care a fost ofertat de Atromitos

În prima parte a sezonului din Grecia, Atromitos a reuşit doar două victorii în 15 etape. Şefii clubului au considerat astfel că este nevoie de schimbări serioase.

Atromitos a făcut 7 transferuri în această iarnă şi printre jucătorii veniţi sunt şi Denis Alibec (împrumutat de la Kayserispor) şi Dorin Rotariu (împrumutat de la Ludogoreţ).

Însă echipa de lângă Atena a făcut o ofertă şi pentru un antrenor român. Edi Iordănescu susţine că a fost contactat de şefii clubului chiar înainte să fie numit selecţioner la echipa naţională.

Edi Iordănescu spune că oferta era foarte bună pentru campionatul Greciei, dar până la urmă a refuzat-o:

”În decembrie a fost ofertă concretă din Grecia. Am refuzat-o politicos, era vorba despre un club cu care am mai discutat în trecut, Atromitos, care acum are 2 români, Denis Alibec şi Rotariu. Au fost discuţii cu conducerea, patronul, era o ofertă foarte bună pentru zona respectivă şi pentru posibilităţile clubului.

Am refuzat această variantă şi era un acord verbal cel puţin cu un club din Arabia Saudita. Lipsea practic o semnătură, pentru ca au fost discuţii şi live, pe video, cu consiliul de administraţie, cu preşedintele, cu toată lumea.

Nu era o prioritate pentru mine să merg în zona respectivă, am pus ca prioritate Europa, dar n-a fost ceea ce mi-am dorit. Fiind o ofertă foarte bună, am luat-o în calcul şi efectiv eram aproape plecat”, a dezvăluit Edi Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare