Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atunci să-mi adresaţi această întrebare!". Burleanu a răspuns, pus faţă în faţă cu posibila plecare a lui Rădoi de la echipa naţională!

"Atunci să-mi adresaţi această întrebare!". Burleanu a răspuns, pus faţă în faţă cu posibila plecare a lui Rădoi de la echipa naţională!

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat aşteptările sale pentru meciurile naţionalei din septembrie, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Răzvan Burleanu, anunţ pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi e nevoit să obţină puncte multe din următoarele trei partide, cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, pentru ca naţionala să rămână în grafic, în privinţa calificării la turneul final. 

"Contează să începem cu dreptul această serie de trei meciuri, de aceea meciul cu Islanda va fi foarte important, chiar decisiv pentru această campanie de calificare, de aceea contează să începem cu o victorie în Islanda. Dacă în anii anteriori, Islanda a fost echipa mai bună, acum trebuie să luptăm să câştigăm noi şi să întrerupem această serie a Islandei. Ne dorim să câştigăm în Islanda şi să putem să continuăm cu alte rezultate pozitive în următoarele meciuri.

Nu m-a surprins (n.r. - lotul convocat de Mirel Rădoi). În primul rând, trebuie să înţelegem un context pe care îl avem. Mă refer la nivelul de echipe de club şi la nonperformanţele lor în cupele europene şi, pe o altă parte, mă refer la strategia FRF şi a loturilor naţionale, că permanent să facem această trecere de la România U21 către prima reprezentativă. Când mă refer la nonperformanţa echipelor de club în cupele europene, trebuie să ne uităm şi să vedem că performanţa naţionalei e oglinda echipelor de club. Dacă echipele de club nu vor reuşi să facă faţă în Europa, vom avea mari dificultăţi cu jucători din campionatul intern, în ceea ce priveşte prima reprezentativă", a declarat preşedintele FRF.  

Şeful fotbalului românesc a fost întrebat despre posibila plecare a lui Mirel Rădoi din fruntea lotului naţional. El a răspuns că aşteaptă următoarele trei meciuri din septembrie: "Sunt un tip optimist şi, în acest moment, rolul fiecărui manager e de a fi optimist şi de a transmite încredere staff-ului tehnic, jucătorilor. Astfel încât aceste speculaţii nu-şi găsesc locul în momentul de faţă. Vă rog să-mi adresaţi această întrebare după fereastra de trei meciuri", a adăugat Răzvan Burleanu. 

Încă un stadion modern în România! Gică Hagi şi Gică Popescu, chemaţi la discuţii pentru investiţia majoră pregătită | FOTO

Clasamentul grupei J din preliminariile Cupei Mondiale

  1. Armenia - 9 puncte
  2. Macedonia de Nord - 6 puncte
  3. Germania - 6 puncte
  4. România - 3 puncte
  5. Islanda - 3 puncte
  6. Liechtenstein - 0 puncte
  • *Primul loc se califică la Campionatul Mondial
  • *Locurile secunde din grupe merg la baraj

Afla mai multe despre: mirel radoirazvan burleanuechipa nationala meciuri 

viewscnt
Articole similare