Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dan Petrescu era un altfel de Şumudică". Cum e privită revenirea "Bursucului" la CFR Cluj: "Autoritate care mergea spre dictatură totală" | EXCLUSIV

"Dan Petrescu era un altfel de Şumudică". Cum e privită revenirea "Bursucului" la CFR Cluj: "Autoritate care mergea spre dictatură totală" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu şi Basarab Panduru au analizat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj

Antrenorul care a cucerit patru titluri de campion în Gruia va fi anunţat, oficial, în scurt timp drept noul antrenor al lui CFR Cluj. El vine pentru a aduce încă un trofeu în Ardeal, dar şi pentru a obţine bani din Europa, pentru club. 

Cornel Dinu a vorbit despre "armele" cu care Dan Petrescu revine la CFR Cluj, cunoscute, deja, atât de jucători, cât şi de cei din club. Fostul antrenor a vorbit şi despre metoda pe care "Bursucul" a aplicat-o, pentru a construi echipa, în sezoanele trecute. 

"Dan Petrescu este un antrenor care poate face lucruri bune în România. Şi la momentul respectiv (n.r. - în mandatul precedent) nu toate atitudinile lui de pe margine, pe acolo, au fost apreciate, era un altfel de Şumudică. La Dan Petrescu era o autoritate care mergea chiar spre dictatură totală şi la jucători, şi la cei din jur. El are reţeta, pentru că a fost un jucător care a trecut pe la foarte multe echipe şi a luat esenţialul, pentru că în fotbal nu trebuie să faci lucruri deosebite că să faci o echipă.

Dacă reuşeşti să aduci jucători buni, mai ales la ce este în campionatul nostru, şi să-i omogenizezi, să le creezi o concepţie de joc, eficientă... Aceasta se dovedeşte învingătoare. El cam asta a făcut. A făcut echipe solide, dar cred eu că se puteau impune mai clar decât din goluri la faze fixe şi la un gol diferenţa", a declarat dinamovistul pentru Telekom Sport. 

Basarab Panduru a scos în evidenţă două aspecte pozitive la campiona României: "Un antrenor foarte bun pentru campionatul nostru şi vine la cel mai bun lot din campionatul nostru", a spus expertul Telekom Sport. 

Odată cu venirea lui Dan Petrescu sunt aşteptate şi transferuri. Juan Emmanuel Culio şi Mihai Bordeianu sunt primii jucători sosiţi în lotul campioanei României. 

Încă un stadion modern în România! Gică Hagi şi Gică Popescu, chemaţi la discuţii pentru investiţia majoră pregătită | FOTO
 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujbasarab pandurucornel dinu 

viewscnt
Articole similare