Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au acceptat". CFR a plătit suma de transfer! Fotbalistul, sub comanda lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

"Au acceptat". CFR a plătit suma de transfer! Fotbalistul, sub comanda lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul Gazului, a oferit detalii despre negocierile pe care CFR Cluj le-a purtat pentru transferul lui Yuri Matias (27 de ani). Brazilianul a semnat cu trupa din Gruia, după ce transferul s-a perfectat în ziua meciului direct Gaz Metan - CFR 1-2.

"Au acceptat". CFR a plătit suma de transfer! Fotbalistul, sub comanda lui Dan Petrescu | EXCLUSIV

CFR Cluj l-a transferat pe Yuri Matias în urmă cu două zile. Mutarea s-a perfectat duminică, 13 februarie, după ce negocierile s-au purtat în ziua meciului direct, Gaz Metan - CFR Cluj 1-2. Contactat de Telekom Sport, Ilie Poenaru a oferit detalii despre negocieri şi despre oferta făcută iniţial de CFR Cluj.

Campioana României a vrut să-l transfere pe Yuri cu doar 50.000 de euro, plus alţi 50.000 de euro după calificarea în grupele unei cupe europene. Ilie Poenaru s-a opus şi a cerut 150.000, sumă acceptată într-un final de oficialii din Gruia.

"Pe Yuri speram să luăm mult mai mulţi bani decât am luat, dar şi cei de la CFR au aşteptat, au profitat de situaţia noastră şi au făcut o ofertă. O ofertă pe care am refuzat-o, de 50.000, cu 50.000 dacă prind ei cupele europene. I-am zis lui Marius Nistor că nu sunt de acord cu oferta asta şi trebuie să venim cu o contraofertă şi le-am zis să treacă undeva la 150.000 de mii. Şi să le trimită mail. Asta s-a întâmplat, până la urmă au acceptat, dar m-a deranjat că au făcut în seara de dinaintea meciului, ceea ce nu mi se pare normal", a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Apoi, antrenorul a continuat, despre modul cum s-a perfectat transferul, deranjat fiind de strategia folosită de CFR Cluj pentru a-l semna pe Yuri. "A fost o presiune foarte mare, de la impresari, la toată lumea. Dar ce intraseră zilele în sac? Erau orele limită în care trebuie să faci asta. Puteai să o faci după meci, îl luai cu tine în autocar, în avion, la restaurant. Discutaţi cu agentul, pentru că el ştie ce dolaenţă are. Nu suni direct, asta a fost o strategie să îl suni direct, ca să pună presiune pe el", a mai spus Ilie Poenaru, la Sport Report.

Yuri Matias este al optulea realizat de CFR Cluj în această iarnă, după Marko Dugandzic, Roger, Daniel Birligea, Sergiu Buş, Raoul Mal, Răzvan Sava, Kristian Dimitrov şi Cristian Neguţ.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Yuri Matias în prezentat, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: yuri matiastransfercfr clujsumailie poenarudan petrescu 

viewscnt
Articole similare