Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma! Barca a făcut anunţul oficial: jucătorul a semnat contractul, iar din vară va juca lângă Messi

Au bătut palma! Barca a făcut anunţul oficial: jucătorul a semnat contractul, iar din vară va juca lângă Messigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a confirmat oficial că unul dintre cele mai bune produse ale La Masia, Alex Collado, a semnat prelungirea contractului cu echipa antrenată de Ronald Koeman.

Puştiul despre care s-a scris recent că ar fi dorit de Arsenal şi Manchester City, a semant prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2023.

Căpitanul echipei secunde a clubului catalan are o clauză de reziliere mult mai mare acum, după ce şi-a pus semnătura pe noul acord. Potrivit presei spaniole, Collado a parafat noua înţelegere care îi aduce o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro!

Pe de altă parte, El Mundo Deportivo susţine că Alex Collado va face parte din lotul echipei mari a Barcelonei pentru sezonul viitor.

Jucător cheie pentru Barca B, Collado a marcat de 16 ori în 77 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei secunde. El a fost deja chemat la prima echipă în mandatele lui Ernesto Valverde şi Quique Setien, iar foarte probabil, din stagiunea viitoare, va face saltul definitiv spre lotul echipei mari.

Fotbalistul care poate evolua atât ca mijlocaş central, cât şi ca jucător de bandă, este evaluat momentan la 5 milioane de euro.

Barca schimbă strategia şi în poartă. Neto va pleca în vară, iar un portar din Academie va fi promovat

Pe lângă anunţul că Alex Collado a prelungit cu Barca, presa spaniolă notează şi o altă mutare pe care o pregăteşte gruparea blaugrana.

Astfel, din vară, Neto, actuala rezervă a lui ter Stegen, ar urma să plece de pe Camp Nou, el fiind dorit de mai multe echipe din Spania şi Anglia.

Arnau Tenas sau Inaki Pena ar urma să devină portarul de rezervă al Barcelonei. Şansele cele mai mari le are Inaki Pena, un goalkeeper de 22 de ani, cotat la 2.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: alex colladobarcelona 

viewscnt
Articole similare