Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma cu Leroy Sane! Mijlocaşul german devine cel mai bine plătit jucător din lotul lui Bayern Munchen

Au bătut palma cu Leroy Sane! Mijlocaşul german devine cel mai bine plătit jucător din lotul lui Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a ajuns la un acord cu mijlocaşul ofensiv Leroy Sane, care ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lotul campioanei Germaniei.

Anunţul a fost făcut de Sky Germania, care notează că bavarezii l-au convins pe Sane cu un salariu de 18 milioane de euro.

Acum rămâne ca Bayern Munchen să se înţeleagă şi cu Manchester City. "Cetăţenii" nu au de gând să renunţe uşor la Sane. 147 de milioane de euro solicită City în schimbul lui Leroy Sane.

"E jucătorul nostru. Dacă vrea să plece, va trebui să vorbească cu clubul. Dorim să îi prelungim contractul şi am fost cât pe ce să reuşim, însă acum este puţin diferit. Nu pot spune mai multe", a declarat Pep Guardiola. 

În vârstă de 23 de ani, Sane joacă la Manchester City din 2016, atunci când englezii le-au plătit celor de la Schalke 50 de milioane de euro. Între timp, Sane a adunat în tricoul lui City 133 de meciuri, 39 de goluri şi 45 de assist-uri, precum şi două titluri în Premier League, printre alte trofee, iar cota lui s-a dublat.

6 trofee a cucerit Sane cu Man City

21 de selecţii şi 5 goluri are Sane la naţionala Germaniei

100 de milioane de euro este cota lui Sane, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: sane 

viewscnt
Articole similare