Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost nişte discuţii”. Unul dintre cei mai carismatici antrenori îşi pregăteşte revenirea: ”Se vede că e diferenţă” | EXCLUSIV

”Au fost nişte discuţii”. Unul dintre cei mai carismatici antrenori îşi pregăteşte revenirea: ”Se vede că e diferenţă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul românesc este dornic de revenire, dar, momentan, discuţiile avute cu diverse echipe nu s-au finalizat aşa cum şi-ar fi dorit. Totuşi, el nu-şi pierde speranţa şi este convins că mai devreme sau mai târziu va fi din nou pe bancă.

Noul sezon competiţional a început în România, astfel că atât Superliga, cât şi Liga 2 şi-au reluat activitatea.

Din prima ligă s-au scurs deja patru etape, în timp ce în divizia secundă a fost finalizată abia runda inaugurală.

Iar unul dintre antrenorii care are experienţă în primele două eşaloane fotbalistice din ţară este liber de contract în momentul de faţă.

”Au fost nişte discuţii”. Unul dintre cei mai carismatici antrenori îşi pregăteşte revenirea: ”Se vede că e diferenţă” | EXCLUSIV

Este vorba despre Mihai Iosif, care a antrenat-o timp de un an calendaristic pe Rapid, între 15 martie 2021 şi 2 martie 2022.

El este antrenorul alături de care giuleştenii au revenit în elita fotbalului românesc, în 2021, iar urmaşii săi la conducerea tehnică au fost Adi Mutu şi, acum, Cristiano Bergodi.

A doua echipă din carieră la care Mihai Iosif a fost principal este Minaur Baia Mare, în Liga 2, unde a stat timp de câteva luni (octombrie 2022 - martie 2023), aceasta fiind şi ultima sa experienţă la conducerea băncii tehnice a unei echipe.

Rămas liber de contract la începutul acestui an, Mihai Iosif a dezvăluit că a purtat discuţii cu anumite echipe pentru a le prelua, dar nu s-a ajuns la niciun deznodământ favorabil.

”Au fost nişte discuţii, dar nu s-au finalizat, în Liga 2. Aştept şi Liga 1. Se vede la începutul de campionat că e diferenţă între Liga 1 şi Liga 2. 

Părerea mea e că după ce ai promovat, trebuie să iei nişte jucători care au evoluat în eşalonul respectiv”, a declarat Iosif, la Orange Sport.

Rapid Bucureşti rămâne marea dragoste a lui Mihai Iosif 

La finalul lunii iunie, Rapid şi-a sărbătorit Centenarul cu fast, într-o atmosferă specială şi plină de emoţii pe Giuleşti.

Mihai Iosif a rămas impresionat de cum s-a desfăşurat sărbătoarea din arena de lângă Podul Grant şi a făcut o nouă declaraţie de dragoste pentru Rapid, clubul său de suflet.

”Rapid e mai presus de toate, e ceva aparte. Nu se poate transmite în cuvinte.Totul e să simţi şi simţi când păşeşti pe Giuleşti.

Rapidul trebuie să-şi păstreze spiritul şi identitatea mai presus de orice. Spiritul şi identitatea care nu sunt nicăieri în fotbalul românesc dau apartenenţa clubului. 

Mă consider un Rapidist pur şi sunt mândru că fac şi eu parte din istoria acestui club”, afirma Mihai Iosif, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai iosifsuperligaliga 2rapid 

viewscnt
Articole similare