Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început tensiunile înainte de derby-ul Dinamo - FCSB. Ce a scris MM Stoica pe reţelele de socializare

Au început tensiunile înainte de derby-ul Dinamo - FCSB. Ce a scris MM Stoica pe reţelele de socializare

Superliga

Comentarii

Miercuri se va juca derby-ul din Liga I: Dinamo - FCSB, de la ora 20:45. Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB a început să arunce săgeţi spre rivalii din „Ştefan cel Mare”.

MM Stoica a postat un mesaj pe Facebook, care făcea referire la Dinamo şi la meciul pe care l-au avut „câinii”, aseară, împotriva formaţiei UTA Arad, 1-0.

    „Este îngrijorător ce se întâmplă. Henţ-careu Camora, Kovacs zice nu. La 0-0. Henţ-careu Dussaut, Kovacs zice iar nu. Tot la 0-0. Facem 1 punct din 2 meciuri. Mă gândesc, dom’le nu se dă la henţ. Şi mă uit la UTA-Dinamo. Henţ-careu. Se dă. La 0-0. După aia, două clare pentru UTA. Nu se dă niciunul. La 0-1. Mă duc 3 zile în urmă. Dinamo-Gaz Metan. Golul de 2-1. Se dă fault şi la fotbal american. Ce ni s-a refuzat nouă ieri (n.r- sâmbătă) la 1-1 nici nu se mai pune. Prea frumos a fost golul lui Moruţan. Dar cum a egalat CFR cu Astra îmi rămâne în cap. Miercuri vom merge la derby de România. Ce ştim sigur e că va fi un teren execrabil. Să nu fie şi un arbitraj la fel... ”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe Facebook.

Dinamo a obţinut un penalty în meciul cu UTA. Cornerul executat de Paul Anton s-a oprit în mâna lui Florin Ilie. „Centralul” Cătălin Popa a indicat punctul cu var, de unde Deian Sorescu a executat fără emoţii pentru 1-0 ('9).

Arădenii nu au fost de acord cu decizia arbitrului. „N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar e al treilea meci în care ei sunt în lumina reflectoarelor.Hai să fim corecţi, să ne respectăm munca. Mi-am văzut mereu de meseria mea. Atunci să centreze domnii arbitri, să dea ei cu capul. Ce să se întâmple de am pierdut? E foarte greu când începi de la 0-1, împotriva unei echipe ca Dinamo”, a tunat Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, după înfrângerea suferită pe teren propriu.

Afla mai multe despre: dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare