Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au scăpat! Starul Norvegiei răsuflă uşurat după meciul cu România: ”Katrine Lunde a fost fantastică în poartă”

Au scăpat! Starul Norvegiei răsuflă uşurat după meciul cu România: ”Katrine Lunde a fost fantastică în poartă”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat, luni, cu o înfrângere grupa D a CE din Danemarca, în pofida unui joc entuziasmant, scor 20-28 (13-13), cu reprezentativa Norvegiei, şi va începe grupa principală II, cu 0 puncte în clasament.

”A fost un meci foarte greu. Am ratat multe aruncări, dar în repriza a doua a fost mult, mult mai bine, iar Katrine (n.r portarul Norvegiei, Katrine Lunde) a fost fantastică în poartă. A fost bine să o avem acolo să ne asigure spatele” a mărturist Heidi Loke, experimentatul pivot al Norvegiei. Lunde, portăriţa Norvegiei, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului. Ea n-a mai putut face nimic la golul zece al fetelor noastre reuşit de Cristina Neagu, a cărei ghiulea a lăsat-o fără replică.

”Este importantă această victorie. Mergem cu 4 puncte în grupa principală, aşa că este un sentment foarte bun” a mai adăugat la interviul de după meci, Heidi Loke, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, în ciuda vârstei sale şi a faptului că a devenit recent, mămică.

În urma rezultatului de luni, clasamentul final al grupei D este următorul: Norvegia (6 puncte), Germania (3), România (2), Polonia (1). În grupa principală II s-au calificat Norvegia, care va începe cu 4 puncte în clasament, Germania, cu 2, şi România 0 puncte.

În primele meciuri din grupa D, România a cedat cu Germania, cu 19-22, şi a învins Polonia, cu 28-24. Marţi se vor juca ultimele partide şi în grupele A şi C, după programul: Muntenegru - Slovenia şi Franţa - Danemarca (A), respectiv Serbia - Croaţia şi Olanda - Ungaria (C). Rezultatele vor stabili şi de aici echipele calificate în grupele principale.

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

Afla mai multe despre: heidi lokeromânialundenorvegia 

viewscnt
Articole similare