Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au vorbit! Săndoi i-a dat o explicaţie deranjantă lui MM: "Tu o să plăteşti după. Ceva foarte important era, descoperea America"

Au vorbit! Săndoi i-a dat o explicaţie deranjantă lui MM: "Tu o să plăteşti după. Ceva foarte important era, descoperea America"

FCSB

Comentarii

Felul în care acţiunea naţionalei U21 a fost gestionată la Campionatul European a provocat nemulţumiri la FCSB. Mihai Stoica s-a arătat deranjat de felul în care Emil Săndoi a acţionar în cazul lui David Miculescu şi a adăugat că selecţionerul n-a acţionat corect nici cu ceilalţi tricolori din lot.

Mihai Stoica a fost lăsat "rece" de explicaţia lui Emil Săndoi

FCSB, prin vocea lui Mihai Stoica, a acuzat ultima acţiune a României U21 de la Campionatul European, de la felul în care David Miculescu a fost tratat la lot, până la organizarea programului tricolorilor. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB susţine că tricolorii au fost chemaţi prea repede la lot de Emil Săndoi, care, în loc să le acorde câteva zile de vacanţă în plus, a sunat adunarea pentru o vizită medicală. 

Un motiv nejustificat, susţine MM, care i-a explicat selecţionerului că jucătorii vor fi afectaţi, mai ales după finalul de sezon, dar şi pentru că zilele libere le vor fi tăiate, în condiţiile în care campionatul începe curând. 

"I-am zis <<Emil, noi lăsăm jucătorii să vină, că nu obstrucţionăm naţionala de tineret. Dar de ce, dacă tot se pleacă pe 5, nu-i chemi pe 5?>>. <<Nu, că am o vizită medicală>>. Ceva foarte important era, descoperea America. 

Băi, frate, lasă-i şi pe ăia câteva zile, că tu o să plăteşti după, dacă tot îi iei din competiţie. Unii sunt dezamăgiţi, alţii sunt euforici şi nu e bine. Sunt chestii experimentate de mine în atâţia ani. Ascultaţi şi de oameni care au acelaşi interes precum voi, că s-ar putea să fie şi în interesul naţionalei", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica: "Jucătorii de la Farul nu puteau juca Supercupa României, dacă jucam finala"

Expertul Orange Sport a continuat şi a spus că mai multe echipe s-au aflat în situaţia FCSB. 

"Să presupunem că mergeam după pronosticul lui Mihai Stoichiţă şi jucam finala azi (n.r. - sâmbătă, la EURO U21 2023) şi o câştigam, că o câştigam (n.r. - ironic). Nu a zis el aşa? 

Jucătorii de la Farul nu puteau juca Supercupa României, iar peste patru zile aveau meci în Champions League. Ce făcea cu jucătorii ăştia Hagi, că nu aveau pauză deloc", a adăugat oficialul FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Tricolorii mici au format cea mai slabă echipă prezentă la EURO găzduit de România, iar contractul lui Emil Săndoi a fost valabil până în iulie. Şansele ca antrenorul să continue sunt mici. 

Afla mai multe despre: emil sandoimihai stoicadavid miculescu romania u21euro u21 romania 

viewscnt
Articole similare