Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, lovit de realitatea de la Farul! "A fost o vară foarte ciudată. Să nu credeţi că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff"

Gică Popescu, lovit de realitatea de la Farul! "A fost o vară foarte ciudată. Să nu credeţi că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a tras concluziile după primul meci al sezonului, cu Sepsi, în urma căruia "marinarii" au pierdut Supercupa României.

Gică Popescu a găsit motivele primului eşec din sezon pentru Farul: "Nu vor fi miracole până la meciul cu Sheriff"

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seara, la Ploieşti, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, şi a câştigat Supercupa României, primul trofeu al noului sezon fotbalistic intern. Repriza secundă a debutat cu golul din minutul 47 al lui Ion Gheorghe, care a profitat de o centrare a lui Denis Ciobotariu. 

Farului i-au lipsit mulţi titulari din sezonul trecut, în timp ce alţii au avut parte de meciuri cu naţionala în perioada în care clubul se afla în vacanţă şi au ajuns cu întârziere la pregătire, sub comanda lui Gică Hagi

Cu probleme de lot cu Sepsi, Gică Popescu a dat verdictul pentru dubla din preliminariile Champions League cu Sheriff Tiraspol, pe 12 iulie, la Constanţa, şi pe 18 iulie, în Moldova.  

„A fost o vară foarte ciudată, nu am avut toţi jucătorii la pregătire, au fost la echipele naţionale. Va fi un sezon foarte, foarte greu. Sper ca echipa să revină cât mai repede la forma de anul trecut. Trebuie să facem faţă în toate cele 3 competiţii pe care le vom juca.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele şi va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul. 

Sunt patru zile, să nu credeţi că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ţinem cont de starea fizică şi să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil”, a declarat preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: farul constanta sheriff tiraspolgica popescugica hagifarul sepsi 

viewscnt
Articole similare