Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Anul este compromis". Liderul galeriei de la Rapid a implicat conducerea după ce Adi Mutu a plecat: "Mi se pare ceva de domeniul fantasticului"

"Anul este compromis". Liderul galeriei de la Rapid a implicat conducerea după ce Adi Mutu a plecat: "Mi se pare ceva de domeniul fantasticului"

Rapid

Comentarii

Liderul galeriei de la Rapid, Liviu Ungurean, consideră că sezonul următor este compromis, în condiţiile în care echipa şi-a pierdut antrenorul cu o săptămână înainte de primul meci oficial.

Adi Mutu a plecat de la Rapid, iar din interior apar reproşuri: "Problemă gravă la conducere"

Adi Mutu s-a despărţit oficial de Rapid Bucureşti şi a oferit o explicaţie scurtă pentru alegerea făcută. "Briliantul" se îndreaptă spre Azerbaidjan, unde va semna cu Neftchi Baku. 

Cristiano Bergodi este alesul conducerii pentru a semna cu Rapid, în timp ce Mihai Stoica ar vedea potrivită o variantă pe placul suporterilor "vişinii"

Iar cuvântul a fost luat şi de Liviu Ungurean, "Bocciu", cel care s-a arătat dezamăgit de felul în care a fost gestionată situaţia. El i-a cerut plecarea lui Adi Mutu la începutul acestui an, iar acum a susţinut că sezonul este compromis. 

„Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor. Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: <<Stai că eu am preluat echipa aşa, nu mi-am adus niciun jucător>>>. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a spus Liviu Ungurean conform ProSport

Afla mai multe despre: adri mutuliviu ungurean bocciuantrenor rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare