Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avem încă un mare antrenor român? Emil Săndoi: ”Eu nu ştiu dacă a mai existat vreun antrenor în lume care să aibă o asemenea ascensiune”

Avem încă un mare antrenor român? Emil Săndoi: ”Eu nu ştiu dacă a mai existat vreun antrenor în lume care să aibă o asemenea ascensiune”
Comentarii

Emil Săndoi susţine că are mare încredere că Mirel Rădoi va face performanţă şi la naţionala de seniori. Săndoi susţine că noul selecţioner al României a făcut unul dintre cele mai rapide salturi din fotbalul mondial.

Emil Săndoi l-a susţinut pe Mirel Rădoi atât în momentul în care a fost numit selecţioner la tineret, cât şi acum, când l-a înlocuit pe Cosmin Contra. Fostul antrenor al lui FC Argeş spune că are foarte mare încredere în calităţile lui Rădoi şi este convins că va avea rezultate şi la naţionala de seniori:

”În momentul în care el a fost învestit ca antrenor ale echipei naţionale de tineret, eu am spus la momentul respectiv că este cea mai bună variantă. Vedeţi că aşa s-a întâmplat. Dacă vă aduceţi aminte, am zis şi înainte de turneul final din Italia că vom trece de faza grupelor şi aşa s-a întâmplat. Acum cred că era cea mai potrivită alegere în momentul de faţă.

Eu am mare încredere în Mirel. A demonstrat, chiar dacă nu are foarte mulţi ani de antrenorat în spate. Dar a demonstrat într-un timp foarte scurt. Ascensiunea lui este fulminantă. Eu nu ştiu dacă a mai existat vreun antrenor în lume care să aibă o asemenea ascensiune. A demonstrat că poate să dirijeze bine un lot de jucători, cunoaşte în mare parte lotul, a lucrat în Federaţie înainte... deci are foarte multe atuuri”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil sandoi 

viewscnt
Articole similare