Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Băieţii ăia mai iau nişte prafuri!” EXCLUSIV | De ce rivalii FCSB-ului au cerut controale anti-doping

”Băieţii ăia mai iau nişte prafuri!” EXCLUSIV | De ce rivalii FCSB-ului au cerut controale anti-doping

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu susţine că un fost angajat din armată este motivul pentru care FCSB este vizată de controalele anti-doping. Dinu spune că venirea lui Thomas Neubert, care a fost preparator fizic la o bază de puşcaşi marini din Frankfurt, a provocat multe suspiciuni.

În primul mandat pe care Laurenţiu Reghecampf la FCSB, adversarii au cerut în repetate rânduri controale anti-doping. În acest sezon, Dinamo şi Craiova au cerut ca jucătorii FCSB-ului să fie testaţi înainte de meciurile direct.

Toate au un numitor comun, Thomas Neubert, fost preparator fizic în armată, la puşcaşi marini, susţine Cornel Dinu.

Un fost angajat în armată, motivul pentru care rivalii cer controale anti-doping? Dinu: ”S-au făcut asocieri”

Thomas Neubert a venit în fotbalul românesc în vara lui 2010, când l-a însoţit pe Laurenţiu Reghecampf la Gloria Bistriţa. Ulterior, ei au mai colaborat la Concordia Chiajna şi la FCSB. De fiecare dată, echipele pe care le-au antrenat s-au remarcat în primul rând printr-o condiţie fizică rar întâlnită în fotbalul românesc.

Reghecampf şi Neubert au devenit o ţintă a acuzaţiilor de doping mai ales după ce au semnat cu FCSB, în mai 2012. Atunci, rivalele FCSB-ului nu puteau ţine pasul cu forma arătată de jucătorii antrenaţi de Reghecampf şi Neubert şi au cerut de mai multe ori controale anti-doping.

Însă suspiciunile nu le-au fost niciodată confirmate. Ulterior, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că Thomas Neubert a revoluţionat pregătirea fizică prin aparate şi exerciţii pe care le-a folosit în perioada în care a lucrat în armată, pentru o bază de puşcaşi marini din Frankfurt.

Această variantă a fost confirmată de jucătorii care au lucrat atunci la FCSB şi care au declarat că Thomas Neubert pur şi simplu îi storcea la antrenamente. Neubert a plecat în 2016 de la FCSB, dar a revenit la începutul acestui sezon. Şi FCSB impresionează din nou prin pregătirea fizică.

Cornel Dinu spune că toate aceste suspiciuni din jurul FCSB-ului provin din trecutul lui Thomas Neubert, care a lucrat pentru o bază de puşcaşi marini din Germania:

”Când a venit Reghe la FCSB, a venit cu Thomas Neubert, de unde venea acesta? De la baza puşcaşilor marini, militară, de la aeroportul din Frankfurt şi acolo era preparator fizic. Şi s-au făcut asocieri că băieţii ăia, puşcaşi marini, care pleacă câte 24-48 ore fără să doarmă, mai iau nişte prafuri”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare