Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălgrădean şi acum el! Gigi Becali trimite încă o vedetă la CFR Cluj: decizia finală luată de FCSB

Bălgrădean şi acum el! Gigi Becali trimite încă o vedetă la CFR Cluj: decizia finală luată de FCSB

Superliga

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj, principalele candidate la titlul Ligii 1, îşi fac deja planuri în privina venirilor şi plecărilor. Dacă vicecampioana, prin vocea lui Gigi Becali, a anunţat că mizează pe tineri pentru a-i vinde, campioana României vizează performanţa, indiferent de vârstă. Marţi, finanţatorul FCSB a anunţat că nu e interesat de Iasmin Latovlevici, astfel că fotbalistul de 34 de ani are cale liberă spre Gruia.

Rivalitatea dintre FCSB şi CFR Cluj din ultimii ani s-a accentuat în urmă cu câteva luni, după ce un jucător al vicecampioanei „a trădat”. Cristian Bălgrădean nu a anunţat conducerea că a semnat cu rivala din Ardeal, iar Gigi Becali s-a enervat când a aflat. Omul de afaceri l-a deposedat de postul de titular şi l-a băgat în şomaj tehnic.

Iasmin Latovlevici aşteaptă un semn pentru transferul la CFR Cluj

Fundaşul stânga cu 12 selecţii în naţionala României s-a despărţit de Kisvarda, club din Ungaria, la finalul lunii martie, după ce a încălcat ordinele conducerii. Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav au plecat în România fără acordul maghiarilor, iar contractele le-au fost desfăcute.

Fiind liber de contract, Iasmin Latovlevici poate reveni în Liga 1, fiind o opţiune pe placul conducătorilor din fotbalul românesc. Totuşi, Gigi Becali a fost primul care s-a retras şi a anunţat că nu e interesat de fostul fotbalist al FCSB. Pe acel post, vicecampioana României îi are deja pe Ionuţ Panţîru, Aristidis Soiledis, Marko Momcilovic şi Alexandru Stan. 

Astfel, Iasmin Latovlevici are cale liberă spre CFR Cluj. La începutul lunii martie au apărut informaţii, conform cărora fundaşul stânga s-ar fi înţeles deja cu campioana României, dar acestea nu au fost confirmate oficial şi de conducerea din Gruia.

Iasmin Latovlevici a vorbit despre posibilul transfer la CFR Cluj

La începutul acestui an, Iasmin Latovlevici a fost prezent la derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, scor 1-0, iar unele surse au susţinut că a fost văzut ieşind din birourile conducerii lui CFR Cluj. La câteva luni distanţă, fundaşul stânga a clarificat situaţia: "S-a vorbit în ţară despre acest transfer, dar singura mea discuţie cu Marian Copilu despre o posibilă venire la CFR a fost la meciul lor cu FCSB (n.r. 2 februarie). Apoi, am semnat în Ungaria, unde aveam ocazia să joc cât mai mult şi să nu stau acasă. Am văzut şi eu ce s-a scris despre venirea mea la CFR, dar ultima discuţie cu cei de acolo a avut loc la meciul direct cu FCSB. Însă, până la urmă, n-a fost nimic concret" , a declarat Iasmin Latovlevici pentru Telekomsport.ro.

În ultimii ani, Iasmin Latovlevici a fost unul dintre cei mai importanţi fundaşi stânga români. Apărătorul lateral a cucerit toate trofeele în România cu FCSB: trei titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă a României. La Galatasaray a devenit campion al Turciei în 2018. 

Dacă transferul la CFR Cluj va avea loc, Iasmin Latovlevici îl va avea concurent pe post pe căpitanul Mario Camora. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr clujgigi becali fcsbfcsb cfr clujiasmin latovleviciiasmin latovlevici cfr clujtransfer iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare