Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balotelli nu s-a abţinut! "Chiar nu era cazul!" Răspunsul pentru Dani Alves după declaraţia brazilianului despre Astori

Balotelli nu s-a abţinut! "Chiar nu era cazul!" Răspunsul pentru Dani Alves după declaraţia brazilianului despre Astori

Special

Comentarii

Decesul lui Davide Astori a îndoliat lumea fotbalului, însă nu toţi jucătorii au arătat compasiune pentru drama ce l-a avut în prim-plan pe fostul căptian al Fiorentinei.

O declaraţie făcută de Dani Alves a stârnit rumoare, iar brazilianul a fost pus la punct de controversatul Mario Balotelli, recunoscut pentru faptul că spune mai mereu lucrurilor pe nume, indiferent de consecinţe.

Întrebat despre decesul lui Astori, Dani Alves a precizat că nu înţelege de ce se face atâta caz, în condiţiile în care "zilnic mor mii de copii, care nu primesc atâta atenţie". Un comentariu care nu-şi avea locul, spune Balotelli.

"Nu e greşit ce a spus, dar în acel moment trebuia să o ţină pentru el! Trebuia doar să transmită condoleanţe familiei, nu era necesar să arunce şi cu gunoi. Nu poţi declara aşa ceva când cineva moare. Un comentariu care nu avea nimic de a face cu subiectul!



Apropo, Astori a fost un baiat foarte bun şi spun asta pentru că am jucat alături de el la naţională. Din păcate nu pot merge la înmormântare, pentru că am antrenament. Dacă nu era aşa m-aş fi urcat sigur în maşină pentru a fi acolo
", a spus Mario Balotelli, citat de AS.

Afla mai multe despre: balotellidani alvesastori 

viewscnt
Articole similare