Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă recunoaşte: ”La un moment dat, nu mai voiam să trăiesc”. Decizia care l-a ”distrus” pe fostul jucător de la FCSB

Bănel Nicoliţă recunoaşte: ”La un moment dat, nu mai voiam să trăiesc”. Decizia care l-a ”distrus” pe fostul jucător de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Bănel Nicoliţă (39 de ani) este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români din ultimii 25 de ani.

Fostul jucător de la Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, FCSB, Nantes, Saint-Etienne, Viitorul Constanţa, Aris Limassol sau CS Făurei a avut un drum greu de parcurs în viaţă.

A plecat de la Făurei şi a ajuns să câştige sume importante de bani, la care doar visa în copilărie, alături de ceilalţi cinci fraţi ai săi. 

Bănel Nicoliţă: ”Voiam să fac orice să nu mai trăiesc”

Cu toate acestea, când banii nu au mai fost suficienţi, iar frustrările au început să pună stăpânire pe familia sa, nu a mai fost cale de întoarcere şi a intervenit divorţul de soţie, alături de care are două fete.

Bănel şi Cristina au divorţat în vara lui 2021, după 12 ani de relaţie. După pronunţarea divorţului, fostul mijlocaş de la FCSB a recunoscut că s-a gândit că nu mai are pentru ce să trăiască. 

Cu toate acestea, a găsit tăria de a merge mai departe şi de a luat totul de la zero: afaceri, planuri sentimentale - iar acum este un mulţumit cu sinele. 

După ce a pierdut 300.000 de euro în visul său, de a forma la Făurei o echipă de Superligă, Bănel Nicoliţă a înfiinţat o şcoală de fotbal care în poartă numele, la Bucureşti.

  • Anamaria Prodan: ”Te-ai fi văzut vreodată să renunţ la copiii tăi pentru oricine pe Pământ?”.
     
  • Bănel Nicoliţă: ”Niciodată! Durerea nu e mare că am pierdut banii - că ăia se fac - prietenii vin şi pleacă. Doar părinţii care-ţi dau viaţă şi fraţii, restul sunt trecători. Eh, copiii, nu m-am văzut niciodată că pot să rup familia”.
     
  • AMP: ”A fost cea mai mare durere a vieţii tale?
     
  • Bănel: ”Da. Voiam să fac orice, la un moment dat, să nu mai trăiesc. După divorţ, după ce am realizat, ştiind durerea de acasă, nu o mai doream. Tata nu a fost lângă noi 20 de ani, mama s-a chinuit săraca cu noi, nu am vrut ca şi copiii să simtă asta.

    Noi încercăm, amândoi, să le oferim toată dragostea. Cea mică face gimnastică, cea mare la baschet. Nu pot să ajung, trimit şofer. Ea la fel. Orice pentru copii. Nu sunt discuţii, nu există”.
     
  • AMP: ”Felicitări, eşti un bărbat adevărat!”.

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsbfaureianamaria prodan 

viewscnt
Articole similare