Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca vrea să transfere perla lui Marcelo Bielsa. Englezii se pot alege cu bani şi un jucător la schimb

Barca vrea să transfere perla lui Marcelo Bielsa. Englezii se pot alege cu bani şi un jucător la schimb

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit spaniolilor, Barcelona vrea să-l transfre pe Raphinha Dias de la Leeds United.

Leeds United a plătit 20 de milioane de euro pentru Raphinha Días, dar fotbalistul ar putea fi vândut acum pe o sumă de trei ori mai mare. După ce Liverpool a pus ochii pe el, fotbalistul brazilian ar fi intrat acum şi pe lista Barcelonei, anunţă presa din Spania. În vârstă de 24 de ani, Raphinha Días este cotat la 25 de milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat opt goluri şi a oferit opt pase decisive pentru coechipierii săi.

Adus în Europa de Vitoria Guimaraes, Raphinha a impresionat în sezonul 2018-2019 la Sporting şi a fost achiziţionat de Rennes. După 28 de meciuri şi 6 goluri în Ligue 1, brazilianul s-a transferat în Premier League. Leeds a plătit pentru el 20 de milioane de euro, iar acum ar solicita 50 de milioane pentru un eventual transfer către Liverpool sau Barcelona.

Brazilianul poate evolua atât în banda stângă a ofensivei, cât şi în banda dreaptă. Spaniolii scriu că Barca ar urma să încerce să diminueze suma de transfer solicitată de Liverpool, prin includerea unui jucător la schimb.

Pe lista jucătorilor dintre care Leeds United poate alege se numără: Francisco Trincao, Matheus Fernandes, Junior Firpo sau Miralem Pjanic, anunţă ibericii. Doar ultimii doi pot fi transferaţi definitiv, în timp ce Trincao şi Matheus ar putea ajunge în Anglia, doar sub formă de împrumut. 

Afla mai multe despre: raphinhabarcelonaleeds united 

viewscnt
Articole similare