Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, aproape să dea marea lovitură! Discuţii avansate cu Lazio Roma pentru achiziţionarea unui super-jucător

Barcelona, aproape să dea marea lovitură! Discuţii avansate cu Lazio Roma pentru achiziţionarea unui super-jucătorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia anunţă că Lazio Roma are pe masă o ofertă de 40 de milioane din partea clubului celor de la Barcelona pentru fundaşul central brazilian Luiz Felipe.

Italienii de la Gazetta dello Sport vorbesc despre discuţii avansate între Lazio Roma şi Barcelona pentru fundaşul brazilian Luiz Felipe, coleg în defensiva italienilor cu românul Ştefan Radu. Catalanii sunt dispuşi să ofere în schimbul fotbalistului sud-american aproximativ 40 de milioane de euro.

Luiz Felipe are un contract semnat până în vara lui 2022 şi o clauză de reziliere de peste 50 de milioane de euro. Cotidianul italian citează surse din cadrul clubului care spun că se încearcă obţinerea prelungirii contractului până în 2025. Ceea ce ar însemna şi o creştere semnificativă a salariului jucătorului.

Luiz Felipe câştigă în prezent 800.000 de euro pe sezon, iar cota sa de piaţă, conform Transfermarkt.de, este de 20 milioane de euro .Felipe a fost convocat şi pentru naţionala Braziliei în vederea Turneului Olimpic, însă rămâne de văzut dacă uriaşul eveniment sportiv va mai fi organizat în 2020.

În acest moment, pe postul de fundaş central, Barcelona are doar trei opţiuni viabile: Gerard Pique, Clement Lenglet şi Samuel Umtiti. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare