Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona dă lovitura şi-l transferă pe "noul Dani Alves". Cât costă fotbalistul dat ca sigur la Bayern Munchen

Barcelona dă lovitura şi-l transferă pe "noul Dani Alves". Cât costă fotbalistul dat ca sigur la Bayern Munchen

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută un fundaş dreapta de mare viitor, care să calce pe urmele lui Dani Alves, iar catalanii sunt gata să-l transfere pe Sergino Dest (19 ani), un apărător lateral de la Ajax. Dest era dat ca sigur transferat la Bayern Munchen, dar formaţia de pe Camp Nou a intrat pe fir.

Dest, american născut în Olanda, n-a avut nevoie de un sezon întreg la cel mai înalt nivel pentru a deveni unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti din Europa. Fundaşul lui Ajax atrage interes din toate colţurile Europei, iar ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura sa este Barcelona, scrie Sport, după ce fotbalistul era dat ca şi transferat la Bayern Munchen.

Fundaşul a fost comparat cu Dani Alves, omul căruia Barcelona în caută înlocuitor de patru ani, datorită stilului său de joc. Barcelona şi Bayern Munchen se luptă pentru semnătura sa, iar relaţia bună dintre catalani şi batavi ar putea reprezenta un atu pentru o mutare pe Camp Nou. Barcelona şi-a trimis oameni să-l urmărească pe viu pe Dest de mai multe ori. Verdictul acestora a fost că Sergino Dest se potriveşte profilului de jucător căutat de club.

Preţul lui Sergino Dest a fost setat în jurul sumei de 20 de milioane de euro, o sumă care, în mod normal, n-ar fi reprezentat o problemă pentru catalani. Totuşi, din cauza pandemiei de COVID-19, clubul blaugrana se află într-o situaţie financiară delicată, fotbliştii având deja salariile reduse de mai mult timp.



Nelson Semedo, Sergi Roberto şi Moussa Wague sunt variantele pe care Barcelona le are pentru banda dreaptă a apărării, însă niciunul dintre ei nu s-a ridicat la nivelul stachetei înălţate de Dani Alves pentru postul de fundaş dreapta.

Afla mai multe despre: sergino destfc barcelonatransferdani alves 

viewscnt
Articole similare