Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, două transferuri dintr-un foc! Joan Laporta a început deja negocierile: "Cu siguranţă!"

Barcelona, două transferuri dintr-un foc! Joan Laporta a început deja negocierile: "Cu siguranţă!"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona are parte de un sezon modest după prestaţiile din stagiunea trecută. Conducerea clubului priveşte spre sezonul viitor şi speră să-şi asigure serviciile unor fotbalişti importanţi, împrumutaţi pentru acest sezon.

Catalanii sunt pe locul doi în La Liga, la opt puncte în spatele rivalilor de la Real Madrid. Echipa antrenată de Xavi va avea parte de un adversar dificil şi în Liga Campionilor, acolo unde FC Barcelona o va întâlni pe Paris Saint-Germain, în faza sferturilor de finală.

Două mutari realizate de Barcelona care şi-au pus amprenta pe parcursul catalanilor în acest sezon sunt Joao Felix şi Joao Cancelo.

Cei doi jucători portughezi, împrumutaţi de Barcelona în vara anului trecut de la Atletico Madrid, respectiv Manchester City, au impresionat în tricoul blaugrana. Felix a înscris de nouă ori în 34 de partide în toate competiţiile, pentru Barcelona, şi a oferit cinci pase decisive.

Cancelo, care nu îşi mai găsea locul la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola, a fost împrumutat la Bayern Munchen, în sezonul trecut, iar în acest sezon, Guardiola a decis să-l trimită în Spania.

Planul lui Joan Laporta, pentru sezonul viitor

Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona şi-a gândit deja strategia care îi priveşte pe cei doi internaţionali portughezi, în sezonul viitor. Laporta are de gând să negocieze cu cele două cluburi de care aparţin cei doi fotbalişti, cu scopul de a prelungi împrumuturile lor la Barcelona.

"Eu cred că Joao Cancelo, cât şi Joao Felix vor continua la Barcelona în sezonul viitor. Sper că cei de la Atletico nu ne vor cauza probleme. Nu cred că Manchester City va avea ceva împotrivă. Cu siguranţă vorbim despre o prelungire ale imprumutrilor, alături de un preţ fix.", a declarat Joan Laporta, pentru Mundo Deportivo.

 

 

Afla mai multe despre: fc barcelonabarcelonajoan laportajoao felixjoao canceloatletico madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare