Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl transferă pe Coutinho în Premier League! Catalanii au nevoie de bani pentru transferul lui Lautaro Martinez

Barcelona îl transferă pe Coutinho în Premier League! Catalanii au nevoie de bani pentru transferul lui Lautaro Martinez

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles cu Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez, însă are nevoie de bani pentru a finanţa această mutare. Tocmai de aceea, catalanii vor să îl trimită pe Coutinho în Premier League.

Transferul lui Coutinho pentru 120 de milioane de euro de la Liverpool s-a dovedit a fi un eşec. Brazilianul nu a reuşit să devină playmaker-ul de care avea nevoie Barcelona, iar clubul blaugrana l-a lăsat vara trecută pe brazilian să plece, sub formă de împrumut, la Bayern Munchen. 

Coutinho nu a impresionat nici în Bundesliga şi nu mai are niciun viitor la Barca. Potrivit publicaţiei goal.com, Barcelona l-a oferit pe Coutinho în Premier League şi speră să îl vândă în acel campionat, chiar dacă, per total, vor pierde bani din toată această afacere. 

  • 56 de milioane de euro este cota lui Coutinho, conform transfermarkt.com
  • 76 de meciuri a jucat brazilianul pentru Barcelona, marcând 21 de goluri 

Newcastle United şi Arsenal sunt cele două cluburi care sunt interesate de Coutinho, iar Barcelona ar accepta şi varianta unui împrumutat, în ideea în care ar scăpa de plata salariului. 

Afla mai multe despre: coutinhobarcelonapremier league 

viewscnt
Articole similare