Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi-a stabilit primele două ţinte pentru stagiunea viitoare

Barcelona şi-a stabilit primele două ţinte pentru stagiunea viitoare

FC Barcelona

Comentarii

Gruparea catalană are în plan achiziţionarea a doi jucători din naţionala Spaniei, anunţă presa spaniolă.

În ultimele zile au apărut informaţii potrivit cărora, Barca s-a înţeles deja cu Dani Olmo de la Leipzig pentru un transfer din vara viitoare.

La scurt timp distanţă, El Mundo Deportivo anunţă şi a doua ţintă a catalanilor pentru sezonul viitor, tot un jucător din naţionala Spaniei: Jose Luis Gaya.

Transferuri la Barca, dar pentru sezonul viitor! Olmo şi Gaya, primele ţinte

Sursa citată anunţă că Gaya este văzut de oficialii clubului drept înlocuitorul perfect pentru Jordi Alba (32 de ani). Legitimat la Valencia, Gaya mai are contract pentru încă două sezoane, dar în vara viitoare, Barca s-ar putea prezenta cu o ofertă mult mai mică decât cea pe care ar fi făcut-o în această vară, când de asemenea a fost interesată să-l aducă pe Gaya.

În vârstă de 26 de ani, Gaya este cotat în prezent la 35 de milioane de euro. Este un produs al Valenciei, pentru care joacă din 2006. După ce a evoluat la juniori, Gaya a fost promovat în 2012 la prima echipă a clubului levantin.

Fundaşul stânga are 264 de partide disputate pentru Valencia şi 16 pentru naţionala Spaniei, pentru care a şi marcat trei goluri. Este câştigător al Cupei Regelui Spaniei în 2018-2019 şi vicecampion european de tineret în 2017 cu Spania U21.

Afla mai multe despre: barcatransferuri barcadani olmojose luis gaya 

viewscnt
Articole similare