Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătălia finală se dă până în ultima secundă | Meciuri de foc în NHL, între Toronto şi Boston!

Bătălia finală se dă până în ultima secundă | Meciuri de foc în NHL, între Toronto şi Boston!

Hochei pe gheață

Comentarii

1-3 pe teren propriu în meciul 4, 1-3 la scorul general şi Toronto Maple Leafs se văd confruntaţi cu eliminarea din playoff-ul NHL, dacă nu câştigă următoarele trei partide la rând împotriva lui Boston Bruins.

În direct la Telekom Sport, echipa americană a dominat partida, a dictat ritmul şi scorul şi a ajuns la o singură victorie de calificarea în semifinalele conferinţei de Est, pe care o poate obţine în meciul 5, programat sâmbătă seara, pe teren propriu.

În ciuda susţinerii frenetice din partea fanilor canadieni, care au umplut nu numai arena Air Canada Center, ci şi piaţa din apropiere (pentru a vedea meciul pe un ecran uriaş), Bruins au deschis scorul după doar 28 de secunde! Fundaşul Torey Krug a şutat de la mare distanţă la vinclul porţii canadiene şi a marcat primul său gol în acest playoff.

Toronto a reuşit egalarea, tot în prima repriză, dar următoarele perioade au fost adjudecate de Boston, pentru care au mai înscris Brad Marchand şi Jake DeBrusk. Chiar şi fără accidentatul Patrice Bergeron, Boston a avut o primă linie de excepţie, care a totalizat 4 puncte şi a contribuit decisiv la victorie.

În celălalt meci al serii din NHL, Washington Capitals şi-au revenit senzaţional după primele două meciuri pierdute acasă cu Blue Jackets şi au câştigat şi al doilea meci din Columbus, cu 4-1.

Scorul general a devenit 2-2 şi seria s-a transformat într-un “best of 3”, cu două din următoarele trei partide programate să aibă loc în capitala Statelor Unite.

 

Afla mai multe despre: bostontorontonhltelekom 

viewscnt
Articole similare