Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a primit cea mai grea lovitură. Jucătorul dorit insistent de FCSB, "furat" în ultima clipă de una dintre rivalele din Liga I

Becali a primit cea mai grea lovitură. Jucătorul dorit insistent de FCSB, "furat" în ultima clipă de una dintre rivalele din Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a găsit antrenor, iar acum a început să-şi întărească lotul pentru sezonul următor. Odată cu venirea lui Bogdan Andone, vicecampioana României a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea din această vară.

Nici n-a început bine perioada de transferuri, iar FCSB este deja cea mai activă echipă din Liga I. Răzvan Oaidă, Claudiu Belu, Aissa Laidouni şi, din iarnă, Darius Olaru sunt jucătorii care se vor alătura lotului pregătit de Bogdan Andone.

După ce, în sezonul trecut, au avut mari probleme în linia defensivă, din cauza accidentărilor, roş-albaştrii au urmărit să-şi betoneze apărarea cu aducerea unui nou fundaş central. Andrei Burcă era principala ţintă a oficialilor de la FCSB, însă Gigi Becali a ratat transferul pe care-l aştepta încă din vara trecută.

"Eu le-am zis şi lui Dică, şi lui MM despre Burcă, dar ei au zis că nu e valoros. Mie îmi place, e puternic, l-am văzut că dă bine şi cu capul” , declara atunci Gigi Becali.

Conform sport.ro, CFR Cluj i-a luat faţa patronului de la FCSB şi a făcut un pas uriaş către transferul lui Andrei Burcă. Oficialii campioanei României s-au înţeles cu FC Botoşani pentru aducerea fundaşului de 26 de ani, iar acum Burcă este aşteptat la negocierea contractului.

Dan Petrescu are nevoie urgent de un înlocuitor pentru Boli, care a fost împrumutat în acest sezon de la GZ Hengfeng şi, cel mai probabil, nu va mai rămâne la Cluj şi în stagiunea următoare. În cazul în care se va înţelege cu oficialii CFR-ului, Andrei Burcă va fi prezent la reunirea lotului, programată duminică, apoi va merge alături de clujeni în stagiul de pregătire din Austria.

  • 39 de meciuri a jucat Burcă în acest sezon de Liga I pentru FC Botoşani
  • 750 de mii de euro este cota lui Andrei Burcă pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Becali se consolează cu de Nooijer. FCSB, transfer de la FC Viitorul

Un alt jucător aflat pe lista roş-albaştrilor este Bradley de Nooijer. Fundaşul stânga de 21 de ani urmează să vină la negocieri cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a declarat că s-a înţeles cu Gică Hagi pentru transferul fotbalistului olandez.

Însă venirea lui de Nooijer ar duce automat la excluderea lui Junior Morais, Fundaşul brazilian a ajuns la 32 de ani, iar acum oficialii roş-albaştrilor îşi fac planurile cu de Nooijer şi cu Momcilovic pentru banda stângă a apărării în sezonul următor.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare