Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a transferat în vară de la o rivală, dar nimeni n-a mai auzit de el. Ce se întâmplă cu jucătorul care n-a prins niciun minut la FCSB

Becali l-a transferat în vară de la o rivală, dar nimeni n-a mai auzit de el. Ce se întâmplă cu jucătorul care n-a prins niciun minut la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Un jucător transferat de Gigi Becali la începutul acestui sezon, de la o rivală din Liga 1, n-a bifat până acum nici măcar un minut în tricoul FCSB-ului.

Unul dintre jucătorii transferaţi în vară de Gigi Becali n-a apucat să debuteze la FCSB. Jucătorul în vârstă de 24 de ani este urmărit de ghinion şi sunt şanse mari să plece în vara anului viitor.

A fost transferat de Becali de la o rivală, dar n-a apucat să joace niciun minut

În vară, Gigi Becali a făcut unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri din ultimii ani. Patronul FCSB a insistat să-i aducă la FCSB şi pe Ivan Mamut (24 de ani) şi pe Andrei Burlacu (24 de ani) de la rivala Universitatea Craiova.

În schimbul lor, Gigi Becali l-a cedat pe Ionuţ Vână, dar a plătit şi 100.000 de euro. Au fost două transferuri total neinspirate făcute de patronul FCSB.

Dacă Ivan Mamut a adunat deja 4 apariţii (138 de minute, niciun gol marcat), Andrei Burlacu n-a îmbrăcat niciodată până acum tricoul de joc al FCSB-ului

Considerat un talent al generaţiei sale, când era junior, Andrei Burlacu trăieşte o adevărată dramă. Atacantul de 24 de ani a jucat ultima oară pe 7 martie 2020, când era la Chiajna. Practic, n-a mai niciun minut de peste un an şi jumătate.

În tot acest timp, Andrei Burlacu a avut diverse probleme medicale, care l-au împiedicat să revină pe teren. De altfel, el era accidentat chiar şi în momentul în care Gigi Becali a decis să-l transfere de la rivala Universitatea Craiova.

Fostul internaţional român de tineret a fost aproape de revenire în această toamnă, dar s-a accidentat din nou, în urmă cu aproximativ o lună, când a suferit o ruptură musculară la unul dintre antrenamentele susţinute de Edi Iordănescu.

Andrei Burlacu se află în perioada de recuperare şi speră că va reuşi totuşi să revină pe teren, la aproape 2 ani distanţă de la ultimul meci pe care l-a jucat.

Gigi Becali l-a transferat la FCSB pentru că ”merge la biserică şi e băiat cuminte”

Transferul lui Andrei Burlacu de la Universitatea Craiova la FCSB a fost o adevărată surpriză. Mai ales că Gigi Becali a dat şi bani, pe lângă cedarea lui Ionuţ Vână.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost transferat de FCSB în ciuda faptului că nu mai jucase de mai bine de un an, din cauza accidentărilor.

Gigi Becali a explicat care sunt calităţile care l-au impresionat la Andrei Burlacu: ”De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el”, a spus patronul FCSB.

Andrei Burlacu mai are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon şi sunt şanse foarte mari să plece.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Burlacu a început fotbalul la FC Botoşani şi a fost considerat un mare talent al generaţiei sale.

În 2014, când avea doar 17 ani, a fost cumpărat de Universitatea Craiova. Ulterior, a fost împrumutat la Poli Iaşi, Chindia şi Concordia Chiajna. Pentru Universitatea Craiova a adunat 54 de apariţii, 6 goluri şi 8 assist-uri.

Afla mai multe despre: andrei burlacu 

viewscnt
Articole similare