Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, un nou mesaj pentru Becali: ”Nu mai pot comenta. Vreau linişte la echipă, cu sau fără mine”. Ce spune despre implicarea lui MM Stoica în scandal

Edi Iordănescu, un nou mesaj pentru Becali: ”Nu mai pot comenta. Vreau linişte la echipă, cu sau fără mine”. Ce spune despre implicarea lui MM Stoica în scandal

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a postat un nou mesaj pe Facebook, cu referire la conflictul dintre el şi Gigi Becali.

Sâmbătă seara, Edi Iordănescu a postat un lung mesaj în care a răspuns acuzaţiilor şi comentariilor din ultima perioadă, atât ale patronului Gigi Becali, cât şi ale presei.

Duminică, tehnicianul FCSB-ului a revenit cu o nouă postare, scurtă de această dată, prin care infroma că se va abţine de la comentarii publice, în interesul echipei, chiar dacă nu a clarificat dacă va rămâne sau nu la conducerea FCSB-ului.

Al doilea mesaj al tehnicianului vine după ce Becali nu a dat niciun semn că ar dori să încheie disputa cu Iordănescu, ba chiar a început să îl acuze şi mai dur pe antrenorul echipei sale şi să spună că de abia aşteaptă să scape de acesta.

Finanţatorul FCSB-ului a răspuns direct mesajului postat anterior de tehnicianul FCSB-ului, declarând că Iordănescu nu va dona niciun ban din clauză, aşa cum spunea că plănuieşte, şi că este dispus să îi ofere două salarii să plece de la echipă, nu clauza de 500.000 de euro.

Iordănescu a vorbit şi despre implicarea lui MM Stoica în întreg conflictul. Manager-ul sportiv al FCSB-ului a fost doar lăudat de antrenorul echipei, care susţine că MM nici măcar nu ar fi ştiut de discuţiile în legătură cu rezilierea.

Edi Iordănescu, un nou mesaj pentru Becali

Salut. Vă rog frumos să mă înţelegeţi că nu mai pot comenta, nu pot din păcate răspunde nici la mesaje. Vă mulţumesc pentru interes şi susţinere, dar tot ce am avut de spus, am făcut-o în postarea de ieri.

De aici eu mă opresc cel puţin o perioadă din a face aprecieri şi comentarii publice. În final tot ce contează este interesul echipei si liniştea necesară. Cu sau fără mine.

Intenţiile mele au fost din prima zi exclusiv constructive şi m-am trezit efectiv în acest moment neplăcut fără să fiu pregătit pentru asta. Focusul meu a fost total pentru echipă. O singură menţiune.

Pe MM Stoica eu l-am simţit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine şi echipă şi cu eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine şi club/patron.

Pentru asta îi mulţumesc public şi subliniez faptul că el nu a ştiut de schimbul de notificări şi propunerea de încetare de comun acord. Cel putin nu în primă fază, atunci când s-a exprimat public”, se arată în mesajul postat de Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare