Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Edi Iordănescu n-a greşit atunci când a venit la FCSB”. Ce mari probleme i-au îngreunat situaţia

EXCLUSIV | ”Edi Iordănescu n-a greşit atunci când a venit la FCSB”. Ce mari probleme i-au îngreunat situaţia

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Edi Iordănescu a fost inspirat când a ales să semneze cu FCSB, în ciuda faptului că Gigi Becali nu s-a ţinut de cuvânt şi îi face viaţa grea.

Edi Iordănescu a anunţat printr-un mesaj pe Facebook că Gigi Becali i-a cerut încetarea colaborării. Motivul? Jocul echipei nu este suficient de spectaculos.

Însă Dumitru Dragomir crede că Edi Iordănescu este un antrenor potrivit pentru FCSB, dar a avut şi mult ghinion. În plus, trebuie să se obişnuiască şi cu stilul patronului.

Dumitru Dragomir, despre conflictul dintre Becali şi Edi Iordănescu: ”Pe Gigi nu-l poţi schimba”

Cu Edi Iordănescu pe bancă, FCSB are un parcurs foarte bun în campionat. În ultimele 8 etape are 7 victorii şi un singur egal. Cu toate acestea, Gigi Becali i-a cerut lui Edi Iordănescu încetarea colaborării, pe motiv că jocul nu este spectaculos.

În realitate, Edi Iordănescu îl bănuieşte că a luat această decizie deoarece nu i-a permis să se implice în alcătuirea echipei şi în efectuarea schimbărilor din timpul meciurilor.

În ciuda acestei situaţii, Dumitru Dragomir este de părere că Edi Iordănescu a luat o decizie bună atunci când a ales să vină la FCSB.

Bun prieten cu Gigi Becali, Dragomir spune însă că patronul FCSB va creea aceleaşi probleme, indiferent de numele antrenorului care stă pe bancă.

”Edi Iordănescu nu a greşit atunci când a venit la FCSB. A luat cea mai bună decizie. Doar că el a preluat echipa într-un moment neprielnic. A preluat o echipă decimată. O parte dintre jucători au fost accidentaţi, iar alţii sunt decimaţi din lipsă de valoare.

Edi este un antrenor foarte bun, care ştie mult fotbal. E un  băiat educat, provine dintr-o familie foarte bună. Oricând ar putea pleca în altă parte.

Dar pe Gigi nu-l poţi schimba când vine vorba de fotbal. Aşa e el. Ascultaţi-mă ce vă spun. Şi pe Mourihno dacă l-ar aduce, după o săptămână s-ar certa cu el. Ăsta e Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru TelekomSport.ro.

AUTOR: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare