Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali le face toate poftele jucătorilor de la FCSB. Reacţia patronului după ce Teixeira şi-a dat salariul pe cinci luni pe o supermaşină

Becali le face toate poftele jucătorilor de la FCSB. Reacţia patronului după ce Teixeira şi-a dat salariul pe cinci luni pe o supermaşinăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut un nume în fotbalul românesc şi este recunoscut drept patronul care oferă cele mai bune salarii din Liga I.

Becali şi-a permis chiar şi aroganţa de a-l aduce pe Adrian Stoian, din Serie B, pe un salariu uriaş de 30 de mii de euro pe lună. Mijlocaşul a intrat rapid în dizgraţia patronului, iar acum este plătit doar pentru a se antrena, pentru că nu mai prinde nici lotul la meciurile celor de la FCSB.

Un alt salariu uriaş pentru nivelul Ligii I este şi cel al lui Filipe Teixeira. Veteranul de 38 de ani câştigă în fiecare lună 15 mii de euro, iar asta l-a determinat să-şi facă o achiziţie de ultim moment.

Mijlocaşul portughez şi-a cumpărat un Audi Q8, maşină apărută în vara anului trecut şi care pleacă de la preţul de 80 de mii de euro. "Ei folosesc banii pe care-i primesc de la Dumnezeu. Dar ei folosesc banii de la Dumnezeu în alte scopuri, fiecare face ce vrea" , a declarat Gigi Becali la Antena 3.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becalifcsbsteauateixeira 

viewscnt
Articole similare