Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a ţinut de cuvânt. Transfer de ultimă oră confirmat la FCSB. Câţi bani a plătit vicecampioana şi ce salariu va avea jucătorul

Becali s-a ţinut de cuvânt. Transfer de ultimă oră confirmat la FCSB. Câţi bani a plătit vicecampioana şi ce salariu va avea jucătorulgalerie foto

FCSB

Comentarii

Meciul cu FC Botoşani a scos în evidenţă, dacă mai era nevoie, problemele pe care FCSB le are în defensivă, inclusiv în partea stângă, unde Bogdan Andone a improvizat din nou şi l-a folosit pe postul de fundaş pe Diogo Salomao.

UPDATE | Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat transferul lui Ionuţ Panţîru la FCSB.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MULTĂ BAFTA LA FCSB IONUT PANTIRU!!!I love u and I am so proud of you !

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

 


Înfrângerea nu i-a picat prea bine lui Gigi Becali, care, imediat după meci, a anunţat schimbări masive la echipă. Iar patronul roş-albaştrilor s-a ţinut de cuvânt şi a adus deja un fundaş stânga pentru Bogdan Andone. Conform prosport.ro, Gigi Becali s-a înţeles cu oficialii lui Poli Iaşi pentru transferul lui Ionuţ Panţîru.

Fundaşul de 23 de ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu FCSB şi va avea un salariu lunar de 6000 de euro. Pentru a-l aduce pe Panţîru la echipă, Gigi Becali a plătit 200 de mii de euro, iar moldovenii vor avea şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

“Cluburile au ajuns la un acord, acum s-au semnat documentele, iar Ionuţ va pleca miercuri dimineaţă la Bucureşti, la noua sa echipă. E un pas înainte pentru jucător, sunt convins că va face o figură frumoasă la FCSB”, a declarat Petrică Băsăscu, agentul jucătorului, pentru prosport.ro.

  • 400 de mii de euro este cota lui Panţîru pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Becali promite alte transferuri la FCSB

”Doi-trei jucători iau azi-mâine. Mâine o să vină un atacant polonez, mi l-a propus cineva, fundaşi stânga şi dreapta din România. Nu îl ştiţi (n.r. - pe polonez). A vrut să îl ia Gaz Metan, dar l-a refuzat Edi. Am zis că îl iau eu şi îi fac contract pe performanţă. (n.r. - întrebat dacă este vorba despre Bilinski, fostul jucător al lui Dinamo) A jucat la Dinamo? Nu ştiu, când a jucat la Dinamo. Bilinski? E posibil să fie, are 1,90 aproape. E posibil să fie ăsta. Şi Paşcanu, dacă pot să îl iau, îl iau. Într-o săptămâna rezolv tot. Paşcanu e fără bani, e liber” , a spus Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare