Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu, o nouă victorie de senzaţie la Miami! S-a calificat în optimi după ce a eliminat-o pe Angelique Kerber

Bianca Andreescu, o nouă victorie de senzaţie la Miami! S-a calificat în optimi după ce a eliminat-o pe Angelique Kerber

Tenis

Bianca Andreescu îşi continuă traseul superb din această primăvară, iar în această dimineaţă a obţinut calificarea în optimile Miami Open, după ce a învins-o pentru a doua oară într-o săptămână pe Angelique Kerber (4 WTA).

Tânăra de 18 ani s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-1, după două ore şi 10 minute de joc, într-o reeditare a finalei de la Indian Wells, pe care o câştigase de asemenea în trei seturi.

Sportiva din Canada şi-a obţinut astfel biletele pentru optimi, acolo unde o va întâlni pe Anett Kontaveit (Estonia - 19 WTA).

"Nu a fost uşor. Cred că am fost cu un pas înainte faţă de Kerber astăzi. Ştiu că am avut 4-1 în setul doi, am încercat să uit de asta şi mi-am încercat şansa în al treilea. Eram foarte obosită. Am încercat să îmi păstrez energia cât se poate, dar am lăsat totul acolo astăzi. Am simţit că ea nu juca la cel mai bun nivel posibil al său şi am profitat de asta”, a declarat Andreescu, potrivit WTA.

Andreescu rămâne astfel în cursă pentru realizarea dublei Indian Wells - Miami, ceea ce reprezintă o performanţă extrem de rară în tenisul feminin. Doar trei jucătoare au mai reuşit să câştige ambele turnee în acelaşi ani: Steffi Graf, Kim Clijsters şi Victoria Azarenka.

viewscnt
Articole similare