Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 09.07.2018. Tenis de la Wimbledon la început de săptămână

Biletul Zilei 09.07.2018. Tenis de la Wimbledon la început de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 09.07.2018. Sâmbătă a fost eliminată Simona Halep, aşa că ne-a rămas să urmărim turneul de la Wimbledon pentru tenis şi pentru a face profit din pariuri.

Biletul Zilei 09.07.2018

Primul duel de pe bilet le pune faţă în faţă pe Hsieh şi Cibulkova. Asiatica a eliminat-o pe Simona Halep în turul precedent, însă a avut noroc că numărul unu mondial nu s-a concentrat pe final şi a cedat meciul deşi avea 5-2 în decisiv. Acum joacă împotriva slovacei Cibulkova, care probabil a urmărit respectiva partida şi ştie că trebuie să fie concentrată până la final, ceea ce ne face să credem că vom avea parte de o victorie foarte uşoară a jucătoarei din Europa. Bookmakerii i-au oferit o cotă foarte bună după ce Hsieh a eliminat-o pe Halep, aşa că vă recomandăm să profitaţi de acest lucru şi să pariaţi cu toată încrederea pe Cibulkova. Pe betano.com ai rezultate fotbal live rapide din toate campionatele Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 09.07.2018

Al doilea duel care nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei este cel dintre Kerber şi Bencic. Nemţoaica a rămas singura jucătoare puternică, alături de Serena Williams, care poate câştiga un turneu de Grand Slam, aşa că ne aşteptăm să o vedem până în fazele final. Bencic a arătat un tenis foarte bun la acest Grand Slam, însă suntem de părere că nu are forţa necesară să învingă o jucătoare mult mai experimentată şi cu un stil de joc foarte agresiv. Până acum, cele două jucătoare s-au mai întâlnit de patru ori şi Bencic conduce cu 3-1. Este însă primul duel pe iarbă, suprafaţă care o avantajează pe Kerber, aşa că ne aşteptăm să vedem o victorie a nemţoaicei. Partida începe la ora 14:00, ora României.

Biletul Zilei 09.07.2018
Hsieh - Cibulkova 2 @ 1.59
Kerber - Bencic 1 @ 1.37
Curs final: 2.17

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuriteniswimbledonbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare