Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 17.06.2018. Finalul primei săptămâni de Cupă Mondială

Biletul Zilei 17.06.2018. Finalul primei săptămâni de Cupă Mondială

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 17.06.2018. Duminică intră în scenă principalele favorite la câştigarea Cupei Mondiale, Brazilia şi Germania. Ambele sunt pe biletul zilei.

Biletul Zilei 17.06.2018

Începem biletul zilei de duminică cu partida dintre Brazilia şi Elveţia. Sud-americanii sunt principalii favoriţi la câştigarea trofeului, bookmakerii oferind cele mai mici cote pentru un succes brazilian. În primul meci din grupă Neymar şi coechipierii trebuie să se lupte cu Elveţia, o naţională pe care este destul de complicat să o învingi uşor, având un joc foarte stabil. Cu toate acestea, nu ne imaginăm să înceapă Brazilia altfel turneul decât cu o victorie.

Germania are un duel foarte interesant în prima rundă a grupelor, împotriva mexicanilor. Nemţii pot trece de unul dintre cei mai grei adversari din primul meci, având în vedere că Mexic este principala favorită la calificare în faza următoare, alături de Germania. Chiar dacă se anunţă un meci echilibrat, recomandăm să pariaţi cu încredere pe o victorie a nemţilor, care au şi o cotă foarte bună.

Biletul Zilei 17.06.2018

Ultimul meci de pe bilet este primul programat duminică şi le pune faţă în faţă pe Costa Rica şi Serbia. Europenii au un lot foarte puternic, iar în meciurile amicale au reuşit să câştige partidele într-un mod foarte bun. Costa Rica speră să repete iar surprizele de la Mondialul din 2014, însă şansele sunt destul de mici în acest an. Mizăm pe cel puţin un punct obţinut de Serbia.

Biletul Zilei 17.06.2018
Brazilia - Elveţia 1 @ 1.40
Germania - Mexic 1 @ 1.50
Costa Rica - Serbia X2 @ 1.27
Curs final: 2.66

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare