Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 17.08.2018. Ultimele pregătiri înainte de weekend

Biletul Zilei 17.08.2018. Ultimele pregătiri înainte de weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 17.08.2018. Până la meciurile importante din weekend, ne mulţumim cu partidele programate vineri în oferta de pariuri. 

Biletul Zilei 17.08.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani, meci care se anunţă interesant între cele două echipe moldovene din Liga 1 Betano. Poli Iaşi este una dintre cele două formaţii care nu a reuşit să obţină nicio victorie până acum, alături de FC Voluntari, în timp ce FC Botoşani este neînvinsă în patru partide. Chiar dacă au făcut trei egaluri, tot este de apreciat forma bună a oaspeţilor. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, în care gazdele vor forţa prima victorie, însă cel mai indicat pronostic este pe un număr mic de goluri. Pronosticuri fotbal pentru biletul de azi.

Sute de transmisiuni live şi mii de cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Al doilea duel de pe bilet este din Cehia şi le pune faţă în faţă pe Dukla Praga şi Slovacko. Gazdele formează cea mai slabă echipă a momentului în Fortuna Liga, având patru înfrângeri în tot atâtea partide disputate. De partea cealaltă, Slovacko a obţinut două victorii, însă de fiecare dată pe teren propriu. Oaspeţii au mai fost o data în Praga în acest sezon, în prima rundă, când au plecat bătuţi de Bohemians 1905 cu 2-1. Acum ne aşteptăm la un meci mult mai echilibrat, aşa că evităm soliştii şi recomandăm să pariaţi pe minimum două reuşite în meci.

Biletul Zilei 17.08.2018

Închidem biletul cu un meci din La Liga, campionat care are startul în acest weekend. Cei de la Betis Sevilla primesc vizita celor de la Levante, într-o partidă în care bookmakerii îi văd favoriţi pe jucătorii din Sevilla, în special că joacă pe teren propriu, dar şi pentru că au un lot mai puternic. Ne aşteptăm la un meci foarte interesant, aşa că mizăm pe o dublă în favoarea gazdelor, care este destul de sigură având în vedere că este prima rundă şi nimeni nu vrea să rişte în primul joc.

Biletul Zilei 17.08.2018
Poli Iaşi - FC Botoşani Sub 2,5 goluri @ 1.52
Dukla Praga - Slovacko Peste 1,5 goluri @ 1.33
Betis - Levante 1X @ 1.22
Curs final: 2.46

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare